Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 23 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

CNC OPERÁTOR/KA

více o nabídce >>

Honeywell Aerospace Olomouc - PRÁCE NA HPP se špičkovými CNC stroji v leteckém průmyslu. Smlouva na dobu neurčitou jako kmenový zaměstnanec, třísměnný a nepřetržitý provoz, nadstandardní příplatky za směnnost a přesčasy. * První týdny strávíte v našem školicím středisku, poté se zapojíte do výroby, kde z Vás postupně uděláme špičkového strojaře/strojařku. * Obsluha CNC obráběcích strojů (nastavení, seřízení a přípravy nástrojů) na základě technologického postupu. * Měření obrobků, na závěr porovnání s technickou dokumentací a zanášení naměřených hodnot do systému. * Práce se systémy Heidenhain, Sinumerik nebo Fanuc. Nebudete sice programovat, ale alespoň základní orientace je důležitá (můžete pomáhat technologům s vylepšením programu).

* Vzdělání strojního zaměření (mechanik, seřizovač/obráběč kovů nebo odpovídající zkušenosti se strojírenskou výrobou a obráběním). * Základní znalost měření a práce s měřidly (posuvka, mikrometr, kalibr, ...). * Znalost čtení technické dokumentace. * Základní znalost práce na PC – vše důležité Vás naučíme. * Ideálně 2 až 3 roky praxe na CNC soustruhu nebo CNC karuselu, rádi však dáme šanci i čerstvým absolventům. *Ochota pracovat ve třísměnném a nepřetržitém provozu (12ti hodinové směny).

* Práci POUZE NA HLAVNÍ PRACOVNÍ POMĚR. * Nadstandardní příplatky za práci přesčas, odpolední, noční a víkendové směny! * Výkonnostní bonus až 4 500 Kč měsíčně navíc! * Příspěvek na penzijní připojištění až do výše 3%. * Příspěvek na regeneraci ve výši 4 000 Kč ročně v podobě Benefit+ bodů * 37,5 hodinový pracovní týden, 5 týdnů dovolené. * Odměny za pracovní výročí v podobě dárků i volna navíc! * Odměny při odchodu do důchodu. * Závodní jídelnu přímo v areálu s dotovaným stravováním (obědy od 30 Kč, snídaně, svačiny), Závodní ordinaci přímo v budově závodu, vlastní parkoviště a zabezpečenou kolárnu. * Příspěvek na dopravu až 44 Kč/den. * Multisport karta, bezplatné očkování proti chřipce, bezplatné služby fyzioterapie, výhodné telefonní tarify, firemní akce pro rodiny zaměstnanců a další.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4207934     Vloženo: 10.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí