Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Náchod >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigádník / Elektromechanik

více o nabídce >>

Brigádník/Elektromechanik Elektro Drapač, s.r.o. Naše rodinná firma působící na trhu již 29 let hledá do týmu nové posily. Hlavní náplní naší práce je vyrábět na zakázku světelné reklamy, které dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Jsme nejstarší firma ve svém oboru a díky zkušenostem a kvalitě jsme špička na trhu. Připoj se k nám a zapoj se do procesu vývoje našich jedinečných výrobků.

Koho hledáme: Sháníš různorodou práci ve které se nikdy nebudeš nudit? Rád cestuješ po ČR i za hranice? Nevadí ti manuální práce a jsi zručný? Oceníš možnost vydělat si peníze navíc za cestování po montážích? Pak tě rádi uvítáme do našeho týmu na pozici pracovník výroby reklam. Nabízíme jak letní brigádu studentům i absolventům, tak i HPP pokud se osvědčíš. Hledáme samostatného člověka, který si poradí v každé situaci, je zodpovědný a manuálně zručný. Zájemce z oboru elektrikář, elektromechanik vítáme. Náplň práce Náplní práce je částečně práce ve výrobě, dle současné zakázkové skladby a částečně cestování po České republice v jednom z našich plně vybavených dodávkových vozů a zajišťování toho nejlepšího možného servisu při montážích světelných reklam. Náplň práce bude domluvena individuálně dle preferencí a možností pracovníka.

Co nabízíme • Nabízíme stabilní zázemí rodinné firmy, ve které se snažíme budovat spokojený pracovní tým. Proto je naší prioritou férové a individuální jednání se zaměstnanci. • Kreativní a různorodou práci • Zajímavé finanční ohodnocení, včetně prémií za dobře vykonanou práci • Všechny přesčasy a diety jsou propláceny • Částečně dotované stravování • Individuální a vstřícný přístup


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ

Lokalita:Náchod
ID inzerátu: 3386016     Vloženo: 23.07.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí