Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Mnichovo Hradiště >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda 3D technik - Mnichovo Hradiště, 1 směna

více o nabídce >>

Do našeho týmu přijmeme schopného pracovníka na zajištění obsluhy souřadnicového měřícího stroje. Budete provádět samostatné měření na 3D stroji (tzn. obsluhu stávajících programů, drobné úpravy, analýzy apod.) Jak toto probíhá? Manipulace s díly je ruční, s použitím VZV, ale i s jeřáby. Budete odměřovat a testovat součástky do automobilu o velikosti 10 cm, až po celé karoserie. Ustavíte si předmět do 3D měřidla, zjistíte rozměry a tvary výrobku. Vyhodnotíte dle protokolu. Práce je pro lidi, kteří umí přemýšlet, mají prostorovou představivost, nebojí se PC a jsou schopni výrobky vzít do rukou.

- znalost 3D měření - orientace ve výkresové dokumentaci - znalost Calypso/CMM-OS z hlediska hardware (pouze pro oživení stroje) - znalost SW Metrolog X4 na úrovni programátorské - spolehlivost - flexibilita - SŠ s maturitou (technického směru) - praxe v oboru výhodou (strojírenství, kontrola kvality) - orientaci v technické dokumentaci

- zajímavou a zodpovědnou práci - práci v čistém a klidném prostředí - laboratoř je celoročně klimatizována na konstantní teplotu - odborné školení na obsluhu a programování souřadnicovém měřícím přístroji (včetně osvědčení) - možnost dlouhodobé spolupráce Jedná se o práci v jednosměnném provozu. Práce je vhodná pro absolventy. Nástup ihned.


Mzda:27 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Mnichovo Hradiště
ID inzerátu: 3811900     Vloženo: 22.01.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí