Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Kolín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kontrolor kvality

více o nabídce >>

Společnost Schambeck Bohemia s.r.o. zabývající se 100 % kontrolou kvality a konzultační činností v automobilovém průmyslu hledá nové kolegy na pozici Kontrolor kvality. Pro ženy specifikováno jako pulír nárazníků, kontrola kvality jednotlivých dílů, pomocné a balící práce. Pro muže manipulace s těžšími plastovými komponenty, kontrola kvality a balící práce. V případě zájmu o nabízenou pozici zašlete, prosím, Váš strukturovaný životopis na email a my se Vám ozveme ohledně pohovoru. Práce v příjemném kolektivu pod našimi vedoucími pracovníky - nejsme personální agentura. 8mi hodinové směny - denní, odpolední. Lokalita - průmyslová zóna Ovčáry. Práce pro českou pobočku stabilní společnosti se sídlem v Německu (v případě zájmu a základů NJ možnost práce i v Německu s placeným ubytováním, odpovídající mzdou, zákonnými příplatky a dietami).

- Plnoletost. - Spolehlivost a samostatnost. - Ochotu pracovat ve směnném provozu a časovou flexibilitu. - Dobrý fyzický stav a bezvadný zrak (brýle nejsou překážkou). - Dodržování pracovních postupů a pravidel BOZP. - Výhodou jsou zkušenosti s vizuální kontrolou výrobků v automobilovém průmyslu a řidičský průkaz na VZV (ne však podmínkou, v případě zájmu jej zařídíme).

- Nabízíme i možnost dlouhodobé či nárazové spolupráce na DPP/DPČ 130 Kč/hod. - Perspektivní zaměstnání s možností seberealizace a dalšího rozvoje. - Férové jednání a všechny zákonné příplatky a diety. - Proplácení všech přesčasových hodin. - Po odpracování 300 hodin na DPP přechod na HPP.


Nástup:01.09.2019 - 01.09.2020
Mzda:130 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Kolín
ID inzerátu: 3415441     Vloženo: 19.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí