Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Kladno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Osobní asistentka

více o nabídce >>

Hledáme osobní asistentku k naší dceři Anně, která jí bude provázet denními aktivitami včetně pomoci s ranními i večerními rituály a hygienou. Andulce je 32 let a je od narození postižená dětskou mozkovou obrnou v kombinaci s epilepsií. Převážně kvůli epilepsii je potřeba, aby Andulka nezůstávala sama, a tuto situaci řešíme již téměř dvacet let formou trvalé asistence. Andulka je na asistentky zvyklá, vnímá je jako kamarádky a ráda s nimi tráví čas.

V současné době hledáme dvě asistentky, které by se měly u Andulky střídat ideálně tak, aby každá pokryla dva - tři dny v týdnu. Je možné domluvit se na pracovní době například pondělí - středa, nebo pátek a sobota apod. Jde o péči po celý den, od ranního vstávání po večerní usínání s většími přestávkami, když Andulka odpočívá. Pracovní doba je od 8:00-21:00. Finanční ohodnocení je 900,- Kč/den. Je možné se domluvit na práci formou brigády, případně je možný i zaměstnanecký poměr (možno uznat i jako praxi). Nástup je možný ihned.

Běžný den se celý odehrává v zázemí rodinného domu, případně v přilehlé zahradě. Andulka potřebuje pomoci s ranními rituály jako je oblékání, česání vlasů, čištění zubů a chystání snídaně, poté následuje její dopolední výtvarné tvoření a svačina. Oběd chystá pro sebe a Andulku asistentka s tím, že Andulka umí jíst sama. Po obědě si Andulka ráda zahraje nějakou společenskou hru (hry pro děti 3-5 let), následuje odpolední svačina a na konci dne pak večerní rituály jako příprava večeře, čištění zubů, převlékání do pyžama a uložení do postele. Během dne Anna často odpočívá a asistentce tak vzniká prostor pro vlastní činnost v její blízkosti.

Andulka je často usměvavá a umí hýřit štěstím a dobrou náladou. Pokud je zrovna po epileptickém záchvatu, bývá někdy špatně naladěná a unavená. Moc ráda se věnuje malování pastelkami, fixami, vodovkami, vystřihování a nalepování obrázků, poslechu dětských písniček a říkadel, hraní pexesa, lota a podobných her, sledování dětských pohádek, miluje tancování, bublifuky, trhání pampelišek a opékání buřtů na ohni. Ráda také hraje hry na tabletu, pomáhá s přípravou talířů a příborů k obědu a občas ráda pomáhá i při pečení moučníků.

Nepožadujeme žádné konkrétní vzdělání či odbornost, hledáme laskavého, trpělivého člověka, který dokáže vyjít vstříc rituálům a potřebám naší dcery a bude rád Andulku motivovat a posouvat kupředu.

Kromě finančního ohodnocení nabízíme stravování při péči o Andulku zdarma a práci v příjemném prostředí rodinného domu se zahradou na kraji obce v blízkosti Prahy. Je také možné využívat pokoje, který je v domě dlouhodobě vyhrazen pro asistentky a ve kterém je možné mít podle potřeby zázemí i přespávat. V případě zájmu nabízí naše rodinné prostředí přirozeně možnost osobnostního růstu prostřednictvím propojení s demokratickou školou Donum Felix, která je postavena mj. na nenásilné komunikaci a na respektujícím přístupu.


Mzda:700 - 900 Kč/Den
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Kladno
ID inzerátu: 3991129     Vloženo: 07.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí