Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Karlovy Vary >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Správce do rekreačního střediska

více o nabídce >>

Do dvou zavedených rekreačních středisek zaměřených na dětskou rekreaci (západ a střed Čech - dojezd cca 80km od Prahy) hledáme správce přip. pomocnika správce - umístění do pozice, dle schopnosti.
PROSIME: Prosíme o kontakt pouze těch zájemců, kteří jsou skutečně řemeslně zruční, tvůrčí a splňují niže uvedená kriteria.
Požadujeme: MANUÁLNÍ ZRUČNOST - nejedná se pouze o správcovství, ale o kreativní a tvůrčí zvelebování areálu, OPRAVDOVÝ zájem o práci, SPOLEHLIVOST A LOAJALITU.
UPREDNOSTNIME CLOVEKA S DLOUHODOBYM ZAJMEM - IDEALNE TRUHLÁŘE nebo ELEKTRIKÁŘE připadně někoho, kdo je v těchto činnostech opravdu dobrý i kdyz je treba vyucen v jinem oboru... Nezbytnou podminkou je rovněž pozadavek, aby dany clovek nemel problemy s alkoholem, drogami a policií. Není v našich silách komunikovat se všemi, kteří reagují, ale požadavky nesplňuji.
V areálech nabízíme možnost ubytování a v době sezóny stravu. V případě Vašeho zájmu zasílejte životopis a fotografií, prip. volejte na uvedená tel. čísla. Těšíme se na spolupráci!

OPRAVDOVÝ zájem o práci, spolehlivost, mít radost z přibývající práce, manuální zručnost - nejedná se pouze o správcovství, ale o kreativní a tvůrčí zvelebování areálu, hodí se tedy být tak trochu Ferdou mravencem. Upřednostníme člověka s dlouhodobějším zájmem a především TRUHLÁŘE nebo ELEKTRIKÁŘE nebo někoho, kdo je v těchto oborech opravdu dobrý

možnost ubytování a v době sezóny stravu


Mzda:15 000 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Důchodce, OSVČ

Lokalita:Karlovy Vary
ID inzerátu: 3828685     Vloženo: 26.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí