Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 15 volných nabídek z lokality Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Třídění zásilek a produktů – Vážní – Hradec Králové

více o nabídce >>

Práce spočívá v třídění balíků a produktů před jejich dalším zpracováním. Dále pak příprava produktů na palety a manipulace s nimi. K dispozici budete mít plně vybavené pracoviště (vč. PC a čtečky čárových kódů). Zkušenost s prací ve skladu výhodou, nikoliv však podmínkou. Smlouva na DPP (nebo fakturace), možnost již od 15 let. Preferujeme dlouhodobou spolupráci. Pracoviště u ulice Vážní (Markovice) ve skladištní oblasti na Slezském předměstí v Hradci Králové. Práce je ohodnocena úkonově a kvalitativně - kdo pracuje rychleji a pečlivěji, vydělá si více.

- pečlivost - dochvilnost - fyzickou zdatnost - schopnost základní práce s PC - znalost českého, ruského, ukrajinského nebo anglického jazyka

- flexibilní pracovní dobu (kdykoli Po-Ne nonstop) - mzdu závislou na Vašem pracovním výkonu - 150 až 250 Kč / hodinu - pohodový a přátelský kolektiv - možnost hromadného objednávání obědů - kuchyňka (lednice, mikrovlnka, kávovar, voda, káva, čaj) - dostupnost MHD - blízko zastávka Skladištní oblast - bezplatné parkování aut u budovy - různorodou práci (široký sortiment zboží)


Mzda:150 - 250 Kč/Úkol
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Důchodce, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny, i od 15 let

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4364331     Vloženo: 23.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí