Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Havířov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Výpomoc na skladě s 3D tiskem + práce na eshopu

více o nabídce >>

Jste z Havířova a okolí? Zajímáte se o 3D tisk a elektroniku? Hledáme do našeho týmu B3D.cz novou posilu na pozici "Výpomoc na skladě s 3D tiskem". Jedná se o jednoduché pomocné práce na skladě s balením, označováním a vychystáváním zboží. Zabýváme se prodejem, servisem, poradenstvím, vývojem 3D tiskáren a všeho s tím spojeného. Pokud se zajímáte o 3D tisk, můžete se zapojit do stavby 3D tiskáren a každodenních činností na 3D farmě. Jestli zároveň rozumíte i systému eshop-rychle a psaní popisku k produktům není pro Vás cizí, můžete se zapojit i do činnosti na našem e-shopu. Zaujala Vás naše nabídka? Chcete pracovat v našem týmu? Odpovězte na tento inzerát a připojte ke zprávě nejlépe i Váš životopis nebo alespoň krátké info o Vás.

- Věk nad 17 let - Šikovnost, spolehlivost a dochvilnost - Výhodou jsou předchozí zkušenosti ze skladu - Další výhodou jsou vědomosti o 3D tisku a zkušenosti s prací na eshopovém řešení eshop-rychle.cz - Elektrotechnické nebo strojírenské vzdělání (klidně i probíhající)

- Zatím práci na DPP na pár hodin týdně (rozsah a čas lze dohodnout). - Odměna 120 - 140 Kč/h podle zkušeností a šikovnosti. - Výplatu týdně na Váš bankovní účet. - Dle kvality práce možnost získat další měsíční bonusy. - V případě oboustranné spokojenosti je možnost přejít na obsluhu a stavbu 3D tiskáren.


Mzda:120 - 140 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Havířov
ID inzerátu: 4207500     Vloženo: 09.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí