Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Chomutov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

HLEDÁME KUCHAŘE - PREFERUJEME ČESKOU KUCHYNI

více o nabídce >>

Umíte se pohybovat v hromadném stravování a chutně uvařit tradiční českou kuchyni? Ocenili byste práci i s ubytováním a stravou? Láká Vás možnost dlouhodobé spolupráce s firmou s letitou tradicí? Rádi byste zažili, jaké to je dívat se dnes a denně do očí spousty spokojených dětských strávníků? Pak jste určitě náš člověk! :o)

Do našich rekreačních středisek rozmístěných po celé ČR s moderně a funkčně zařízeným kuchyňským zázemím hledáme spolehlivou hlavní kuchařku či kuchaře. Zaměřujeme se převážně na pobyty pro děti (školy v přírodě, letní tábory, soustředění,...), proto je vaření pro naše malé vděčné strávníky zároveň radost. Standardně připravujeme snídani, k obědu polévku a hlavní jídlo jednoho druhu a k večeři servírujeme jedno teplé jídlo.

Rádi bychom mezi sebe přibrali poctivého, zodpovědného, chutně vařícího, trestně bezúhonného a v ideálním případě pozitivně naladěného člověka se smyslem pro humor (není podmínkou :o)). Pro rok 2022 začínáme hledat lidi již nyní, abychom dali šanci třeba i těm, kteří budou po zimě na horách hledat jarně-letně-podzimní umístění. Nicméně uvítáme samozřejmě i zájemce se zkušenostmi z nám podobných provozů (školní jídelny, rekreačních střediska,..). Tak jako tak je u nás důležité především umět své řemeslo a mít chuť se předvést. Přeplněný životopis bohužel mnohdy není garancí umu :o(... Výše finanční odměny se odvíjí od konkrétního střediska, míry zapojení, počtu pomocníků v kuchařském týmu, rozsahu a výkonu práce. Zda u nás budete chtít strávit jeden turnus, dva měsíce, celou hlavní sezónu nebo řadu let je jen na Vás.

V případě zájmu nás, prosím, kontaktujte telefonicky či emailem, v ideálním případě zašlete i svůj životopis s fotografií. V případě nezastižení stačí zaslat sms, budeme volat zpět. Děkujeme a budeme se těšit na spolupráci!


Mzda:22 000 - 36 000 Kč/měs.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ, OZP

Lokalita:Chomutov
ID inzerátu: 4074981     Vloženo: 01.12.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí