Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Český Krumlov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční a "holka pro všechno" v malém kempu

více o nabídce >>

Na výpomoc v letní sezóně 2019 hledáme studentku / studenta do našeho příjemného malého autokempu Paradijs 6 km od Českého Krumlova. Pro práci recepční vyžadujeme minimálně aktivní komunikativní znalost angličtiny. Znalost dalších světových jazyků je velmi vítána (ca. 40% hostů tvoří cizinci z celého světa). Zároveň se jedná o práci pokojské, úklid v prostoru kempu, péči o květiny, případně výpomoc na zahradě. Ubytování, ani strava pro brigádníky v kempu nejsou možné. Nebojte se nám ozvat a napsat o sobě pár informací (věk = min. 18 let, bydliště, jestli máte denně k dispozici vlastní auto a řidičský průkaz, předchozí pracovní zkušenosti, motivace pro práci u nás, jazyková vybavenost). Můžete poslat i životopis. Všem odpovíme a s vybranými uchazeči/uchazečkami se osobně setkáme.

- znalost cizích jazyků (plynulá angličtina je podmínkou, další jazyky výhodou) - vlastní dopravu autem (z důvodu časové flexibility) - slušnost - spolehlivost - zodpovědnost - komunikativnost - znalost Českokrumlovska a okolí - dobrý zdravotní stav - ochotu pracovat dle pokynů - milý úsměv vždy a pro každého :-)

- 110 Kč / hodinu čistého - příjemné prostředí v přírodě a na čerstvém vzduchu - samostatná práce (bez neustálého dohledu vedoucí) - výplata každý den večer po práci v hotovosti - rodinný přístup - kontakt s mezinárodní klientelou = procvičování cizích jazyků zdarma - možnost vybrat si individuálně pracovní dny


Nástup:15.06.2019 - 01.09.2019
Mzda:110 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Český Krumlov
ID inzerátu: 3189554     Vloženo: 14.02.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí