Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

CHMELOVÁ FAJN-BRIGÁDA NA KONCI PRÁZDNIN 2024

více o nabídce >>

Parta „starců na chmelu“ povolává statné hochy a čiperná děvčata, studenty VŠ ve věku od 22 roků, pro doplnění hrdých řad česáčů pravého českého zeleného zlata při práci na česačce a sušárně chmele. Základními požadavky jsou zdravý rozum, spolehlivost, obětavost, jiskřivé sklony k recesi a nefalšovaná chuť přiložit ruku ke společnému dílu. Hra na hudební nástroj (kytara, ukulele, flétna, čelo, foukačka, housle, dudy, harfa, parní varhany:-) s jásotem vítána. Délka brigády je asi 19 dnů, žádná agentura, DPP přímo s farmou. Výdělek podle délky sklizně nejméně 20.000 Kč. Ubytování, strava 5x denně, čaj s brómem, splachovací WC a společné sprchy úplně zdarma. Pokud máš chuť, zájem a splňuješ uvedené požadavky, pošli pár řádků, proč chceš jet.

Studium VŠ, věk od 22 roků, fyzickou zdatnost, psychickou odolnost, nebát se práce, smysl pro humor i odpovědnost, umět se zapojit v sociálně velmi pestrém a zajímavém kolektivu, zájem poznávat nové lidi a nevšední situace. Brigáda není vhodná pro lenochy, samotáře, abstinenty, notorické spáče, alergiky, vegetariány, dietáře, závisláky na mobilech a internetech, osoby se zvláštními nároky na stravu, pracovní podmínky či ubytování. Čundráci a táborníci vítáni. Na chmel nelze brát psy, kočky, krtky, čínské viry, ježky, morčata, králíky, hady a jinou havěť.

Povznášející práci na čerstvém vzduchu, nadšení a radost z dobře vykonaného díla, férové jednání, slušný výdělek, skvělou partu nenapravitelných optimistů a hlavně nezapomenutelné zážitky! A co navíc? To už záleží jen na Tobě ;-).


Nástup:20.08.2024 - 10.09.2024
Mzda:20 000 - 25 000 Kč/Úkol
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 4568875     Vloženo: 22.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí