Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 64 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Úklid Brno - Vinohrady, DPP, 120,- Kč/hod.

více o nabídce >>

Zajímáte se o ekologii a zpracování odpadů? My ano. Odpady využíváme jako zdroje a můžeme Vás naučit, jak na to. Pojďte s námi ochránit životní prostředí i pro další generace. Klidná práce bez stresu s vizí. To je to, co Vás u nás čeká. Úklid Brno - Vinohrady, DPP, 120,- Kč/hod. Hledáte brigádu ve večerních hodinách? Pak je tato nabídka přímo pro Vás! Jedná se o večerní úklid od 17-20 hod. Brigáda je na DPP! Jaká bude Vaše pracovní náplň? úklid kanceláří, šaten, chodeb, WC, zasedačky, recepce V případě Vašeho zájmu prosím pošlete reakci na tuto pracovní nabídku prostřednictvím odpovědního formuláře. Děkujeme za Váš zájem.

Jaké jsou naše požadavky? pracovitost, samostatnost spolehlivost, komunikativnost pečlivost ochota začít pracovat hned věk nad 18 let Práce je vhodná i pro aktivní důchodkyně/ce, rodiče na MD/RD, studenty. Jedná se o velmi precizní úklid!

Co Vám můžeme nabídnout? dlouhodobou brigádu u seriózního zaměstnavatele - práci na DPP čisté a klidné pracovní prostředí nástup od druhé poloviny února práci na 3 hodiny denně dobrou dopravní dostupnost pracovní dobu od pondělí do pátku mzdu 120Kč/hod.


Mzda:120 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Důchodce, MD, OZP

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4332513     Vloženo: 02.02.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí