Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pomocný kuchař/ pomocná síla do kuchyně na letní dětský tábor

více o nabídce >>

Pro termín 29.6. - 11.7. hledáme pomocného kuchaře a pomocný personál do kuchyně na letní dětský. Jsme organizace pořádající tábory v chatkovém středisku s budovou, kde je i plně vybavená kuchyně pro cca 200 strávníků. Náplň práce pomocného kuchaře: - samostatné vaření, příprava a výdej jídel společně s hlavním kuchařem (snídaně, oběd, večeře, svačiny) - dodržování technologických postupů a bezpečnostních a hygienických předpisů - dodržování čistoty provozního zařízení, nádobí a výrobních místností - přejímky i výdejky potravin ze skladu - spolupráce s hlavním kuchařem a pomocnými silami v kuchyni Náplň práce pomocné síly kuchyně a střediska: - mytí nádobí, úklid kuchyně, pomoc v kuchyni s jídlem, příprava a výdej snídaní/svačin, úklid společných prostor střediska (jídelna, klubovny, sociální zázemí) - dodržování technologických postupů a bezpečnostních a hygienických předpisů - dodržování čistoty provozního zařízení, nádobí a výrobních místností - spolupráce s kuchaři a dalším personálem střediska

- kladný vztah k dětem - spolehlivost, pracovitost, pečlivost a smysl pro pořádek - zodpovědný přístup k plnění pracovních povinností - aktivní a systematický přístup k práci - samostatnost i schopnost týmové spolupráce - trestní bezúhonnost, potravinářský průkaz - nekuřáctví - zkušenost s prací ve stravovacím zařízení výhodou (např. ve školní jídelně, na táboře,...)

- finanční odměnu dle domluvy - zázemí stálé 17leté organizace se spokojenými dětmi - stravování, ubytování - příjemné pracovní prostředí - mladý a přátelský kolektiv - dopravu do střediska nebo proplacení cestovného Děkujeme za zaslání úvodu o vás a strukturovaného životopisu.


Nástup:29.06.2020 - 11.07.2020
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:3

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3567744     Vloženo: 30.03.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí