Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kroměříž >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor výroby 150/hod.víkendy volné, Kroměříž

více o nabídce >>

Odebírání komponentů z plastu, jedná se o menší díly, vizuální kontrola malých plastových dílů, u montáže rámečky, tlačítka, kontrola vad laku, škrábance, nerovnosti, balení a ukládání na místo určení. Práce v moderním čistém prostředí . Jde o fyzicky nenáročnou práci se třemi směnami.

Máte technického ducha, jste manuálně zruční a baví Vás práce v automobilovém průmyslu? Pak hledáme právě Vás! Pracovní pohovor + prohlídka pracoviště. Obsazujeme dvě pracoviště, je možné si pozici vybrat. ● zkušenosti uvítáme, ochota učit se novým dovednostem montáže , nebo vstřikolis odebírání výrobků. ● manipulace s plastovými díly a jejich balení a ukládání do beden a příbuzné operace s plastovými díly. ● dodržovat plán směn, je nutné odchodit všechny dohodnuté a naplánované směny ● pravidelnou docházku 8mi hodinových směn ranní , odpolední , noční ● spolehlivost, pracovitost ● samostatnost ● pozornost a pečlivost ● dobrý zrak (brýle nejsou překážkou) Požadujeme plnoletost – starší 18ti.let.

Víkendy volné, 8mi hodinová směna. ● Smlouva na DPP. ● Mzda od 150/ hod., docházkový, motivační výkonnostní bonus ● Čistá práce v moderním prostředí. ● Firemní oblečení. ● Podpora při zaškolení. ● Dlouhodobou spolupráci, férové jednání. ● Nástup dle dohody. ● Osmi hodinová pracovní doba. ● Vhodné pro muže i ženy.


Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:4

Lokalita:Kroměříž
ID inzerátu: 4564766     Vloženo: 15.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí