Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Mělník >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka hudebních kurzů - Kralupy nad Vltavou

více o nabídce >>

Na naši pobočku v Kralupech nad Vltavou hledáme lektora/lektorku hudebních kurzů. > Máte rádi děti ve věku miminek až po předškoláky? > Nevadí Vám skupinová výuka? > Máte rádi hudbu a umíte hezky zpívat? > Rádi někomu něco nového předáváte nebo někoho něco učíte? > Jste kreativní a komunikativní? > Alespoň trochu organizačně schopní a samostatní? > Potřebujete si přivydělat jen na pár hodin týdně? > Učíte raději prezenčně, distančně, nebo obojí? > Chcete učit hudební metodikou, která funguje? > Kreativně se „vyřádit“, ale nemuset vymýšlet na každou lekci úplně všechno sám/a? > Sám/a si každý rok řídit kolik hodin za týden odučíte, a kdy? > Pracovat sám/a, nebo v dobrém kolektivu? > Jste na RD, studentem, pedagogem nebo muzikantem a chcete ještě pár hodin k hlavní pracovní činnosti? Tak to hledáme právě Vás! Vše Vám vysvětlíme, vyškolíme a zároveň Vás vybavíme metodikou. Budete si s dětmi hrát a s dospělými povídat. Můžete chodit do práce relaxovat a přitom si přivydělat. Očekáváme dlouhodobou spolupráci! Nástup v lednu 2022, proškolení hned jak to půjde. Své životopisy a motivační dopisy zasílejte na níže uvedený email.

> kvalitní, intonačně přesný zpěv, > umění rytmizovat, > kreativnost a samostatnost, > vztah k dětem této věkové skupiny, > zodpovědnost, spolehlivost, komunikativnost a organizační předpoklady, > pedagogické nebo hudební vzdělání je výhodou, nikoliv nutností.

> firemní školení – metodické, organizační – administrativní, > metodickou podporu po celou dobu spolupráce, > vybavení veškerými pomůckami, > dobré finanční ohodnocení > možnost podílet se na rozvoji organizace, > bonusy za práci na sociálních sítích, jednorázových akcích atd. > výuku prezenční ale i distanční, nebo obojí > samostatnou činnost ale i práci v kolektivu


Mzda:350 - 600 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ, Důchodce

Lokalita:Kralupy nad Vltavou
ID inzerátu: 4412235     Vloženo: 04.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí