Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

DLOUHODOBÁ BRIGÁDA S OKAMŽITOU VÝPLATOU - STAŇ SE HOSTESKOU AŽ 200,- KČ /HOD.

více o nabídce >>

LETNÍ A PODZIMNÍ PROMO AKCE A BEAUTY EVENTY Pro náš tým přijmeme usměvavé a komunikativní hostesky a promotérky s chutí pracovat v oblasti reklamy a mediálních kampaní. Baví tě práce s lidmi? Pak hledáme právě tebe. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Zajištění reklamních kampaní a promo akcí, péče o zákazníky a návštěvníky obchodů, akce se konají v nákupních galeriích, obchodních centrech apod. Představení letní edice zákazníkům. Prezentace tělové a pleťové kosmetiky Mavue. Jednoduchá administrativní činnost v rámci akce. Rozdávání letáků, katalogů, balonků, květin, drobných dárků apod.

Flexibilitu Komunikativnost Věk min. 16 let Profesionální vystupování Možnost pracovat alespoň dva dny v týdnu. POKUD VÁS NABÍDKA ZAUJALA NAPIŠTE NÁM. ZAŠLETE ŽIVOTOPIS.

Přátelský mladý kolektiv Vynikající finanční ohodnocení + bonusy + prémie Možnost plánování vyhovujících pracovních dní VÝPLATY DENNĚ PO SKONČENÍ AKCE Zajištění dopravy na místo práce, parkování, vše na náklady firmy Zaškolení v oblasti reklamy a marketingu Možnost studijního volna Firemní oblečení, k dispozici také firemní automobil Slevy na zboží


Mzda:180 - 200 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4208390     Vloženo: 11.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí