Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Přerov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Administrátor/ka e-shopu

více o nabídce >>

Hledáme posilu do našeho týmu! Jsme velká specializovaná prodejna elektrokol a autorizované servisní centrum světoznámých značek. Elektrokola nás baví více než 10 let a právě k sobě do týmu hledáme pomocníka na správu našeho e-shopu. Jsi samostatný a pečlivý nadšenec, kterého zaujal trend elektrokol? Chceš jednoduchou ale pestrou práci v super kolektivu, která tě bude bavit? Pak hledáme nejspíš právě tebe! Náplň práce: · administrace e-shopu – aktualizování obsahu, přidávání produktů, popisků, parametrů, cen, fotografií, videí · psaní článků do blogu a novinek · tvorba základních grafických bannerů · jednoduchá správa FB stránky a Instagramu · tvorba a úprava interních dokumentů · mailing – komunikace se zákazníky (ojediněle i v anglickém jazyce)

Jaké máme požadavky? · Zkušenosti s administrací e-shopu, psaním textů a článků. Ještě žádné nemáš, ale myslíš, že by tě to mohlo bavit? Napiš i tak! : ) · Pokud tě baví grafika a umíš vytvořit základní grafické bannery, tak je to super! · Občas po tobě budeme požadovat napsat mail (třeba i v angličtině) zákazníkovi nebo obchodním partnerům, pokud ani s tímhle nemáš problém, pošli nám své CV.

Co ti můžeme nabídnout: · přátelskou atmosféru v rodinné firmě se skvělou partou kolegů · příjemné zázemí · práci v perspektivním oboru s exkluzivními elektrokoly, na které je radost pohledět · možnost realizovat vlastní nápady · parádní pracovní benefity (pro zajímavost třeba služební elektrokolo) · až 20 dní pracovního volna (dle velikosti úvazku) · zajímavé finanční ohodnocení, jistotu pravidelné odměny


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Přerov
ID inzerátu: 3855074     Vloženo: 14.04.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí