Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistentka jednatele

více o nabídce >>

Dobrý den,
hledám slečnu/ženu, která by mi pomohla s rozmanitými věcmi, které denně řeším. Jedná se o administrativní činnost, organizační věci, komunikaci se zaměstnanci, samotný úklid, chod domácnosti, hlídání dětí, pochůzky atd.
Hledám někoho ochotného a univerzálního, kdo by mi byl k ruce. Nabízím dlouhodobé místo v naší firmě i našich soukromých životech, proto požaduji pouze někoho na dlouhodobou spolupráci, minimálně dva roky. Pracovní doba je na dohodě, ale upřednostňuji někoho flexibilního, bez jiných pracovních závazků. Loajálního a diskrétního. Nabízím nástupní plat minimálně 25.000Kč/měsíc - detaily bychom domluvily s vybranými kandidáty osobně dle rozsahu činností, které budete schopni dělat a na základě času, který budeme moci odpracovat a formě spolupráce - typu smlouvy, kterou zvolíte. Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Nemám žádné specifické požadavky na vzdělání, zkušenosti, věk, pohlaví atd., vzhledem k citlivosti práce vybírám intuitivně někoho, s kým si budeme lidsky rozumět. Jedinou výhodou je mít řidičák sk. B a ideálně i vlastní auto.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 3368655     Vloženo: 09.07.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí