Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Office Assistant(ka) / podpora vedení společnosti

více o nabídce >>

Do našeho týmu mladých lidí hledáme šikovnou asistentku nebo asistenta, který/á by nám pomohl/a s běžnou administrativní činností při chodu naší technické firmy zabývající se efektivnějším využíváním energií. Budete mít na starost tisknutí dokumentů a jejich vazbu, občas sepsat nějaký dopis či email, zatelefonovat, odeslat pošty (občas nějakého balíčku), vyhledávat potenciální kontakty pro spolupráci či podporovat jednotlivé členy našeho týmu s čím bude zrovna potřeba. Vaše práce se nicméně bude odvíjet od Vašich schopností - na formality si u nás moc nepotrpíme, ale výsledky jsou vždy na prvním místě. Díky tomu nabízíme v budoucnu možnost komplexnějších a vyzývavějších úkolů spojených s tím, co Vás bude skutečně bavit. Jsme tým lidí, kterým opravdu záleží na tom, co děláme, a proto je potřeba si pořádně oddechnout. Proto si jdeme s kolegy občas zajezdit na motokárách, zahrát paintball, v létě si zaplachtit, v zimě na hory nebo jednoduše na zahrádce před kanceláři rozpálíme gril. V Enerfisu nepatříme pod žádnou investorskou skupinu a ani nejsme nikým dotovaní - celou dobu našeho fungování a rozvoje jedeme hezky za své.

- příjemné vystupování, které zapadne do našeho kolektivu - pozice je vhodná pro kohokoli vč. studentů vyššího ročníku SŠ či studentů VŠ - samostatnost po zaučení a zdravou míru zodpovědnosti - perfektní organizovanost - znalost práce s PC včetně Word a Excel - znalost anglického jazyka je výhodou - možnost pracovat alespoň 2h denně 4 dny v týdnu. Pokud můžete více, tak uvítáme.

- práci ve fajn sehraném kolektivu u zajímavých technických projektů v rychle se rozvíjející firmě - možnost rozvíjení celé palety Vašich schopností u vyzývavých projektů - odměnu odpovídají výsledkům (standardně 120-150 Kč/hod) - kancelář 5 minut od Anděla - teambuildingové akce - výbornou kávu - flexibilitu a porozumění z naší strany - možnost dlouhodobé brigády


Mzda:120 - 150 Kč/hod.
Počet míst:1

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 4008583     Vloženo: 14.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí