Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Praha 3 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

YouTube EDITOR – Správce video obsahu

více o nabídce >>

Hledáme zodpovědného dospěláka s dětským nadšením objevovat a zkoušet nové věci. A s vášní pro LEGO! Staň se součástí týmu, který tvoří obsahové strategie a zastřešuje práci s videi pro oficiální LEGO kanál na YouTube pro několik regionů. Co budeš dělat? Pracovat s video obsahem na kanálu našeho největšího klienta, LEGO, s více než 17,5 miliony odběratelů. V CMS prostředí YouTube tě čeká správa a upload videí, tvorba playlistů i jejich vyhodnocování. Kromě sestavování a dodržování publikačního plánu budeš mít pod palcem evidenci obsahu, práci s texty a klíčovými slovy, optimalizaci, testování trendů na YouTube, práci s YouTube Analytics a budeš se podílet na rozsáhlých kampaních. Jak funguje náš tým a na čem nám záleží? Náš YouTube tým je založený na týmové spolupráci a podpoře, ale taky na samostatné pečlivé práci a zápalu jednotlivých členů. Radíme si, učíme se jeden od druhého a společně hledáme optimální řešení, které naše projekty skutečně posune dopředu. Jsme součástí Digital Vision – agentury, která propojuje funkční design, technologie a online marketing. Propojujeme odborníky, talenty a nadšence do digitálu. Spolupracujeme se známými mezinárodními klienty a zakládáme si na partnerském vztahu s nimi. Preferujeme kvalitu před kvantitou a je pro nás zásadní, aby naše práce byla smysluplná a přinášela hodnotu.

Nadšení, týmovost, pečlivost a zodpovědnost. Pracujeme v sehraném týmu, který ti bude ve všem po ruce, ale počítáme, že zvládneš pracovat samostatně, máš smysl pro detail a pořádek. Když řekneš, že je hotovo, můžeme se spolehnout, že máš všechno zkontrolováno a je to bez chyby. A předpokládáme, že taky miluješ LEGO – protože pak se to hned dělá líp. :-) Pečlivost a zodpovědnost. Je to jako stavět LEGO model – bez pevných základů, jasných kroků a pozornosti k detailům by nám to celé spadlo. Kamarádíš se s číslama. Nelekneš se tabulek v Excelu a dokážeš o datech a číslech přemýšlet a plně je využívat. Zájem o novinky a trendy v oboru. Nadšení se do učení nových věcí a schopnost se rychle zorientovat v různých procesech a systémech. Komunikuješ anglicky. Komunikujeme s manažery z různých zemí. Nejčastěji písemně. A potřebujeme mít jistotu, že se s nimi domluvíš na všem, co je třeba dořešit. Jaké schopnosti se ti budou navíc hodit? Víš, jak funguje YouTube. Nemusíš být expert, toho z tebe uděláme! Stačí, když chápeš základní principy a máš trochu osahaný YouTube Manager. Umíš to s daty. Baví tě analyzovat a hledat příležitosti ke zlepšení a růstu. Základní znalosti nástrojů pro řízení projektů. Požadavky klienta a týmové úkoly řešíme v ticketovacích systémech. Pokud znáš Asanu, ClickUp, apod., máš velkou výhodu.

zajímavou práci s různorodým video obsahem našeho lovebrandu LEGO možnost zapojit se do rozvoje zavedeného kanálu a přijít s nápady, které ho posunou vpřed týmovou podporu a možnost rozvoje nových kompetencí měsíční vzdělávací benefity (= budget na knížky, kurzy, konference atd.) měsíční osobní benefity (= budget na stravenky, multisportku, atd.) kanceláře mezi Parukářkou a Vítkovem na Praze 3 flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova dle dohody (část týmu funguje v různé míře vzdáleně, v hybridním režimu až téměř full remote) Je to práce pro tebe? Zkompletuj si podklady (CVčko a pár řádků o tom, s jakými projekty a nástroji máš zkušenost) a pojďme to probrat.


Mzda:200 - 250 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 3
ID inzerátu: 4570335     Vloženo: 26.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí