Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 10 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistentka/náborář z domova

více o nabídce >>

Pro významné klienty/představitele společnosti hledáme nové obchodní talenty. Naše nová Asistentka nám bude pomáhat s jejich náborem. Její náplní práce bude vyhledávat kontakty na obchodníky, oslovovat potencionální zájemce na Linkedin, telefonicky domlouvat schůzky a plnit tak diář, vkládat inzerce a to vše spojeno s administrativou. Měla by nám pomoci jak propojit více nábor se sociálními sítěmi jako je Facebook, Instagram a pod. Tedy trošku kreativního jedince, kterého bude bavit tvořit. Uvítáme zkušenosti s přímým vyhledáváním a aktivním oslovováním kandidátů.

● SŠ vzdělání, vhodné pro studentky VŠ ● Zkušenosti s přímým vyhledáváním a aktivním oslovováním kandidátů ● Perfektní komunikační dovednosti ● Seriózní vystupování ● Pečlivost a samostatnost ● Dobré organizační schopnosti ● Uživatelská znalost MS Office (zejména MS Excel)

● Samostatnou pozici, kde budete mít prostor realizovat své nápady ● Fixní plat + bonusy ● Firemní telefon/tarif ● Pružnou pracovní dobu (2-4 hodiny denně) ● Práce z pohodlí Vašeho domova


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4009959     Vloženo: 16.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí