Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

BRIGÁDA NA RECEPCI LUXUSNÍ KLINIKY, P1, PO – PÁ 15–21h, SO 7-15h, 3 dny v týdnu

více o nabídce >>

Baví vás komunikovat s lidmi? Jste milá a reprezentativní osoba? Umíte se rychle orientovat v nové situaci a ochotně poradit zákazníkovi? Hledáte seriózní a dlouhodobou brigádu při studiu na VŠ? Pokud ano, rádi vás přivítáme v našem týmu! Do našeho projektu nově otevřené kliniky, která nabídne služby z oblasti stomatologie, estetické a korektivní dermatologie a další služby zdravotnických zařízení, hledáme recepční. Co bude Vaším úkolem: - jste první člověk, který se usměje a přivítá návštěvu na recepci ve VIP klinice - budete zodpovídat za to, že se návštěva bude cítit dobře a setká se s tím, za kým jde - postaráte se o administrativní práce spojené s chodem recepce - zaškolujete nové i stávající členy týmu recepce ohledně nových agend - poskytujete informační servis pro klienty kliniky - máte na starosti agendu pošty pro celou kliniku – zapisování příchozí a odchozí pošty, třídění a distribuce pošty podle pracovišť - komunikujete s managementem kliniky, případně navrhujete efektivní řešení recepčních služeb

- nástup od 1. 3. 2020 - ideálně studentka kombinovaného či dálkového studia, případně studentka VŠ s časovými možnostmi po - so minimálně 3-4 dny v týdnu - nejlépe mít možnost pracovat 3-4 dny v týdnu v hodinách: po – pá od 15:00 do 21:00 a v so – 7:00 – 15:00 - příjemné a kultivované vystupování - upravený a reprezentativní vzhled je podmínkou - zodpovědnou, samostatnou, spolehlivou a dochvilnou osobnost s organizačními schopnostmi - týmový duch, schopnost určovat si priority - perfektní znalost českého jazyka bez vad řeči a akcentu - mírně pokročilá znalost anglického jazyka - povinný dress code na pracovišti (kvalitní oblečení zajišťuje zaměstnavatel – pouze velikost XS-M)

- odměna min. 120 Kč čistého/hodina (po uplatnění slevy na dani) - zaškolení a zaučení na recepci v luxusní VIP klinice (skvělá zkušenost do životopisu) - pravidelnou seriózní a dlouhodobou brigádu - možnost plánovat si směny dopředu a přizpůsobit si práci studiu nebo jiným aktivitám - pracoviště Praha 1 – Na Poříčí - po zaškolení možnost Multisport karty - do budoucna možnost spolupráce i na našich dalších recepcích, nebo jako hosteska ;) - více informací vám sdělíme po telefonu V případě zájmu budeme potřebovat váš životopis s fotografií, reakce bez životopisů a bez fotografie, automaticky vyřazujeme z výběrového řízení. Vybraným kandidátům, kteří splní požadavky se ozveme obratem telefonicky, proto prosím na sebe nezapomeňte uvést aktuální telefonní kontakt.


Mzda:120 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3554409     Vloženo: 12.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí