Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Stážista týmu mezinárodních projektů

více o nabídce >>

Do projektového týmu hledáme nového parťáka/parťačku na pozici Stážista! Získat praxi v průběhu studia a učit se od odborníků v oboru, je Tvým nejlepším možným startem kariéry. Čemu se budeš věnovat? - budeš součástí týmu mezinárodních projektů a podílet se na administrativní podpoře; - v rámci prvotního zaškolení poznáš, jak fungujeme, naučíme Tě pracovat s naším interním informačním systémem a získáš povědomí o produktech, které vyvíjíme; - Tvou hlavní činností bude tvorba dokumentace, příprava prezentací, zápisů, skenování dokumentace a vyřizování drobných pochůzek; - v rámci dlouhodobé stáže nabízíme konzultace či vedení Tvé absolventské práce.

- možnost spolupráce v minimálním rozsahu 20hod/týden – respektujeme Tvůj rozvrh hodin; - proaktivní přístup – předáme Ti své know-how a rádi poznáme to Tvé; - samostatnost, zodpovědnost a týmového ducha zároveň – pracujeme v týmech a zakládáme si na přátelské atmosféře a důvěře; - angličtinu na komunikativní úrovni.

- možnost nakouknout pod pokličku evropských projektů; - pracovní zkušenosti ve Tvé odbornosti a případně možnost nástupu na hlavní pracovní poměr; - spolupráci na důležitých mezinárodních projektech, které ovlivňují evropský dopravní prostor – dostaneš se do zákulisí dopravy, logistiky a spedice; - zázemí stabilní společnosti s pohodovou a přátelskou atmosférou, neformální kulturou a férovým přístupem – nejsme korporát; - zkušený tým kolegů, kteří Tě podpoří v odborném i osobnostním růstu – vzájemně sdílíme znalosti a zkušenosti; - flexibilní pracovní dobu a vstřícnost – na pracovní době se domluvíme dle Tvých možností; - férovou a spolehlivou mzdu, která ocení Tvé nasazení, schopnosti a zkušenosti; - příležitost využít angličtinu a zdokonalit se v organizačních dovednostech. Těšíme se na Tebe!


Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4028593     Vloženo: 08.10.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí