Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Most >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Mystery shopper Most, Trutnov, Liberec, Praha, Beroun

více o nabídce >>

Jsi tvor společenský? Baví Tě nakupovat? Očekáváš od prodejců služby na úrovni a všimneš si, když v obchodě &quot;něco nehraje&quot;? Chceš nám pomoci zlepšit přístup prodavačů, atmosféru v prodejnách a dostat za to ještě zaplaceno?

Potom čti dál!

Jmenuji se Jitka Svobodová a mystery shopping dělám už 9 let. Začala jsem při studiu, pokračovala při zaměstnání a teď i na mateřské. Je několik měst, ve kterých brigádničím, která mám ve svém okolí. Když jedu někam na výlet s rodinou, dám předem vědět kam jedu a výlet spojím i s návštěvou nějakého obchodu. Když nestíhám, nemám návštěvu žádnou, nebo třeba jednu a vydělám pár stokorun, jindy se vypravím na výlet třeba do Prahy, kde za den udělám návštěv několik, po cestě se zastavím v prodejně v menším městě a mám v kapse i pár tisíc. V obchodě strávím pár minut a doma pak vyplním dotazník na netu. Jedna návštěva mi se vším všudy zabere 15-45minut a dostanu za ní 250Kč a více.



Vaším úkolem bude otestovat kvalitu poskytovaných služeb v přidělené prodejně dle předem připraveného scénáře. Jedná se o návštěvu prodejny plus následné vyplnění informací do webového formuláře. Můžete si vzít měsíčně libovolný počet návštěv dle vašich možností a lokalit.

Tato nabídka je vhodná pro lidi, kteří jsou komunikativní, mají rádi nakupování a rádi něco hodnotí.

ZASÍLEJTE PROSÍM ŽIVOTOPISY VČETNĚ FOTOGRAFIE a uveďte, ve kterých městech v ČR a SR se pohybujete (byť jen nepravidelně) a můžete brigádu vykonávat.

Hledáme komunikativního a zodpovědného člověka, který má chytrý telefon, nebo diktafon a přístup na internet a chce s námi dlouhodobě spolupracovat.

Je nám jedno, jestli jsi student, pracující, maminka na rodičovské, nebo třeba aktivní dědeček. Podstatné jsou schopnosti a nadšení.

Jsi-li to právě Ty, tak nám pošli životopis s fotografií, uveď taky co Tě baví. Pokud cestuješ, jezdíš do školy, za přáteli či k rodině a navštěvuješ tak více měst, určitě to nezapomeň připsat.

S námi získáš brigádu, kterou přizpůsobíš svému času. Každý měsíc Ti nabídneme, do jaké prodejny můžeš jít a jen Ty si určíš, kolik toho daný měsíc zvládneš.

Pracovat můžeš na Dohodu o provedení práce a nebo na Živnostenský list.


Mzda:250 - 500 Kč/Úkol
Počet míst:5
Vhodné i pro:MD

Lokalita:Most
ID inzerátu: 3778667     Vloženo: 30.11.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí