Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Karviná >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Marketingová stáž – Brigáda nebo částečný úvazek – IDEÁLNÍ ke studiu!

více o nabídce >>

Jsi studentem/studentkou vysoké školy se zaměřením na marketing, komunikaci, obchod či ekonomii? Skvělé! Domluvíš se anglicky a marketingový svět je něco, co Tě láká? Výborně! Hledáš brigádu/částečný úvazek na 3-5 dní v týdnu, kde Ti vyjdeme vstříc s Tvými časovými možnostmi a kde dostaneš možnost získat cenné marketingové zkušenosti? Aktuálně obsazuji exkluzivní pozici pro výrobní společnost, která NENÍ automotive s nástupem IHNED. ???? - Nahlédneš do světa marketingu se vším všudy - Budeš se podílet na realizaci různých marketingových aktivit ✔️ - Budeš realizovat marketingové plány a projekty pro různé produkty - Monitoring a vyhodnocování probíhajících kampaní ???? - Vytváření plánů a jejich uskutečnění pro oslovení cílových skupin - Využití moderních komunikačních kanálů (‚socky‘ apod.) - Budeš se podílet na organizaci výstav, veletrhů nebo firemních akcí

- Jsi v 2. až 5. ročníku vysoké školy se zaměřením na komunikaci, marketing, obchod nebo ekonomii - Ovládáš angličtinu na komunikativní úrovni (mezinárodní prostředí) ????️ - Jsi kamarád s MS Office balíčkem (Excel, Word, Powerpoint), CANVA výhodou - Máš silné komunikační dovednosti ✌️ - Jsi kreativní ???? - Zajímají Tě digitální marketingové nástroje - Je na Tebe spoleh a věci dotahuješ do konce ????

- Příspěvek na dopravu do zaměstnání ???? - Možnost pracovní doby dle domluvy - Závodní stravování v případě částečného úvazku ????️ - Možnost dlouhodobé spolupráce - Dny dovolené na odpočinek ???? - Různorodé projekty, díky kterým nahlédneš pod pokličku opravdového marketingu - Moderní kancelář - Férové kolegy a jejich maximální podporu *Místem výkonu práce je Bohumín Co říkáš? Hodil by ses k nám? Tak mi pošli svůj životopis a pojďme to spolu probrat. Těším se! ????


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Karviná
ID inzerátu: 4567326     Vloženo: 20.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí