Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality České Budějovice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obsluha recepce a úklid v klidném privátním wellness - ideální pro studentky!

více o nabídce >>

Pro ZAVADILKA 2620 PREMIMUM WELLNESS A APARTMENT přijmeme novou kolegyni/kolegu pro obsluhu recepce a úklid wellness a apartmánu. Požadujeme uchazeče, kteří jsou schopni zastat obě funkce, jelikož se časově nekryjí. Ideální pro studenty vysokých škol (volné chvíle na recepci můžete využít ke studiu, dokonce můžete využít - samozřejmě zdarma - i naše malé soukromé fitness)

- min. středoškolské vzdělání s maturitou - nutností uživatelská znalost práce na PC a s internetem, - zodpovědnost, samostatnost a příjemné vystupování, - odpracovat alespoň: jeden den o víkendu a jeden den ve všedním dnu (případně možnost alespoň některý víkend zastoupit jinou kolegyni) - ochotu končit směnu i v pozdních hodinách (kolem 23h) - pokud je Vám vlastní pečlivost a precizní úklid, jste přesně ta, kterou hledáme ;-) - angličtina na komunikativní úrovni (není podmínkou, pokud jste opravdu spolehlivý a v úklidu opravdu pečlivý) - typ pracovního úvazku a pracovní doba dohodou, prozatím práce formou DPP nebo na ŽL, - preferujeme dlouhodobou spolupráci.

- nabízíme práci v krásném čistém klidném prostředí, - pohodový mladý kolektiv, - platové podmínky: nástup - 100 Kč na hodinu, po zaučení 110 Kč, v případě opravdové pečlivosti další navýšení - během volných chvil na recepci (cca třetina pracovní doby) v pracovní době se můžete třeba učit, či si jít zacvičit do našeho malého soukromého fitness! - v budoucnu možný profesní růst (starost i o provoz wellnessu) - nástup možný ihned Zájemci kontaktujte nás prosím elektronicky pomocí tlačítka Odpovědět. Rovnou nám pro zrychlení komunikace posílejte informace o své osobě (životopis v samostatné příloze) a své časové možnosti. Děkujeme!


Mzda:100 - 150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:České Budějovice
ID inzerátu: 4211726     Vloženo: 19.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí