Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Chceš tomu velet? Staň se náš junior produktový manažer/ka!

Tvoříme weby, eshopy a strategie v online světě.

ODPOVĚDĚT >>
Máš šanci
Zatím několik zájemců

Koukáš po nové příležitosti a baví tě být ve velení? Ne, panem velitelem ani paní velitelkou se sice nestaneš, to zkus třeba u armády :D. My ti nabízíme něco méně fyzicky náročného, ale za to manažersky odpovědného.

Samozřejmě, pokud je Brno tvojí lokalitou (pamatuj, do práce budeš jezdit šalinou a ne tramvají…anebo také můžeš autem :D) a práce v IT firmě je pro tebe to, na čem chceš stavět, staň se náš junior produktový manažer/manažerka.

Co budeš u nás dělat? No, vejdeš do budovy, vyvezeš se výtahem, případně využiješ schody, pak nějaké kafe v kuchyňce, pokec s kolegy, pohodička…ale dost bylo legrace. Ta nastane až s tvojí náplní práce. Hledáme někoho, kdo je časově flexibilní, komunikativní, pečlivý a ovládá češtinu.

Bude to potřeba k správě produktů na e-shopu (úpravy popisků, fotek atd.), komunikaci s IT a marketingovým oddělením, komunikaci s dodavateli. Dále tě nemine tvorba obsahu pro web a marketing, kontrola produktového portfolia a také práce v týmu. Budeš totiž úzce kooperovat se senior produktovými manažery.

Práce je vhodná pro studenty, ale také absolventy. Jak už v dnešním světe bývá zvykem, ani úsměv není zdarma, k tomu taky třeba vynaložit úsilí svalů v obličeji (a že u nás se nasměješ dost), takže přejdeme k ohodnocení. Nabízíme ti hodinovou mzdu ve výši 130 - 150 Kč s možností kariérního růstu (pokud máš 2 metry, tak spíš zmenšení, protože by ses nevešel do dveří :D). V případě dobře vykonané práce se o tom rádi pobavíme (ne o těch dveřích, o růstu :D).

Co si u nás zažiješ? Jak jsem zmiňoval výše, spoustu legrace, poznáš skvělé lidi, budeš pracovat z officu, který sídlí na ulici Hudcova v Brně. Když hledáš benefity, tak zabavit se umíme taky (stačí jenom, když bude mít vedení poradu a uslyšíš smích každé dvě minuty). Nějaký ten teambuilding, kde se třeba neznemožníš u bowlingu (jako ten člověk, který tohle psal :D), ale taky MultiSportka. Když se nehýbeš v práci, tak aspoň ve fitku, dbáme i na tvoji pohodu. Také budou grilovačky na utužení kolektivu a podobně.

Oslovili jsme tě? Pokud ano, určitě se nám neváhej ozvat a pošli nám životopis, ať víme, s kým máme tu čest. Následně se na tebe podíváme, případně pozveme na pohovor a když to klapne, budeme se vídat častěji.


pracoviště:Hudcova 533/78C, Brno
Nástup:Ihned
Mzda:130 - 150 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ

Firma:STARTUJEME WEBY, s.r.o.
Zadavatel:Štěpán Zídek
Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4586526     Vloženo: 23.04.2024
ODPOVĚDĚT >>
Máš šanci
Zatím několik zájemců

a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí