Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Německo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Doporučujeme! pečovatelka k pánovi Německo, lehký případ!

více o nabídce >>

Zde informace od dcery,která hovoří česky,pán česky nehovoří

Popis soucastne situaci mojeho tatky:
Zije sam na byvalim vinarstvi na dediny, ktera patri k okresnim mestu Ingelheim am Rhein (blizko Mainzu/ Mohuce). Ma velky dum a dvur, na statku byva jeste jeden najemnik,ktery je dosazitelny, pokud nastanou technicke problemi.

Tatinkovi je 88let, je dusevne fit, hodny,nenarocny a vdecny za pomoc a spolecnost. Driv byl sportovec, do minuleho roku chodil pravidelne na tanec a trochu hraje na klavir. Chodi s pomoci hulky/ rolatorem. Soucastne se umi sam oblict/ prevlict - ale posledny dobu mu ubiva celkove sil.

Od minuleho podzimu jsem pecovala s pomoci dalsich sluzbach o neho,ale v srpnu zacinam zase pracovat na plny uvazek, proto hledame nove reseny, jak ho dobre a legalne zajistit doma.

Hledam pro tatinka milou, spolehlivou pecovatelku s citem pro stary clovek,ktera rada vari a samostatne obstara domacnost a kvitka na dvore. Velkonakup a chuze k doktorovi obstaram dale ja a na vikend jezdim take k mojemu otce. Sprchovany 2x tydne momentalne poskytuje sluzba. Muze ale nemusi to prevzit pecovatelka.

Poskitujeme prijemne rodine okoli, zarizeny pokoj a separatny zachod, Internet. K dispozice stoji dale i Segway, pas na behany, damske kolo a klavir (na ktery hrave obcas i tatka), teoreticky i auto.
Co se tika pracovny doby: Samocrejme deni prestavka a 2x pul dne volna nebo cely volny den-podle domluvi.

Pozadujeme zajisteny snidane, obedu a veceri. Davkovany leku a oko na dodrzovany pitneho rezimu. Doprovod pri deni vychazce ven a obstarany domacnosti. Mensi nakupi autobusem/ na kole/ autem. Pokud mozno i sprchovany 2x tydne a obcas koupel noh.

němčina,živnostenský list,spolehlivé jednání,nástup co nejdříve

dlouholetou praxi,rychlé a seriozní jednání,denně nové rodiny


Mzda:53 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úroveň jazyku:Němčina - Pokročilý

Lokalita:Německo
ID inzerátu: 3612280     Vloženo: 03.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí