Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Německo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Dívka k dětem do super německé rodiny s výukou němčiny zdarma!

více o nabídce >>

Lokace: Frankfurt
Termín: 10/2019
Délka: 6-12 měs
Deti: 4(9,7,4,2)
kapesné: 360 EUR+kurs+pojištění+ubytování+strava
Milá šlechtická rodina, kterou známe osobně kde jsme měli již české au-pair. Byly velmi spokojené. Pán bankéř, paní lékařka. Možno předat kontakt na nynější au-pair, která zde bude po roce pobytu končit.

Dopis od nynější aupair:
Milá Agenturo Jano,chtěla bych Vám poděkovat za zprostředkování mého pobytu v Německu. Nacházím se ve městě Frankfurt nad Mohanem. Je to krásné město plné vysokých budov s nádechem Ameriky. Žiji v bilingvní rodině se čtyřmi dětmi. Takže au-pair se dorozumí německy, francouzsky, anglicky a s tatínkem česky. Rodiče jsou velmi vstřícní. Berou mě jako člena rodiny a často z jejich úst slyším slova „děkujeme Ti za Tvou práci“. Tyto slova potěší snad každého člověka a dodají chuť a energii .
Na začátku pobytu je to snad pro každého těžké. Člověk neví, do čeho jde, co má očekávat. Vše je nové – nová rodina, nová země, nové město, nová škola… Zkrátka člověku se změní jeho dosavadní život a jisto jistě to ovlivní i pohled na další roky života. Dětská přirozená radost z maličkostí je pro mě zážitkem, který mi vykouzlí úsměv na rtech a pocit z naplnění mé práce. Je to zkušenost/škola, za kterou jsem nesmírně ráda.
Ahoj budoucí au-pair,
Tvá hlavní činnost je zejména péče o děti a někdy i domácí práce. Jedná se například vyklízení myčky, občasné vaření, žehlení, praní a sušení prádla.
Dva nejstarší kluci (9 a 7 let) navštěvují základní školu. Po škole většinou mají aktivity, jako je fotbal, zpěv či hry na hudební nástroje. Někdy je doprovodíš na kroužky.
Mladší děti dívka (4 roky) a chlapec (2 roky) chodí do školky a jesliček. Mladší děti je potřeba vyzvednout ze školek a jednou týdně je i doprovodit do školek. Tvoje pracovní doba začíná většinou od 14 hodin. Dle počasí s nimi můžeš trávit čas na hřišti nebo doma je motivovat ke hře či něco tvořit, péci… Rodina uvítá, když uvaříš večeře. Zejména starší kluci milují českou kuchyni. Dále večer je potřeba dohlédnout na večerní hygienu a občas dětem přečíst pohádku. Velkým koníčkem dětí jsou knížky, takže v knihovničce najdeš české, německé a francouzské knihy. V rodině uslyšíš často dětský smích. Ano, někdy děti umí i zazlobit, je to přirozené, to by přece nebyly děti. Také večer je zapotřebí „trochu“ poklidit kuchyň a prostřít ráno ke snídani. Víkendy máš většinou volné. Rodina hradí dopolední kurzy němčiny.
Pokud se rozhodneš pro tuto rodinu, tak se staneš členem rodiny, získáš oporu, zažiješ spoustu radostí, cestování a nezapomenutelné zkušenosti.

věk 18-29 let,délka pobytu 10-12 měsíců,částečná znalost němčiny,solidní jednání

mnoho aktuálních rodin do Německa,Španělska,Švýcarska...


Mzda:10 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úroveň jazyku:Němčina - Mírně pokročilý

Lokalita:Německo
ID inzerátu: 3471728     Vloženo: 08.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí