Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky ze zahraničí >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

WORK AND TRAVEL USA

více o nabídce >>

Ve spolupráci s partnerskou agenturou nabízíme program Work and Travel v USA na Floridě v hotelích, zábavních parcích a jiných subjektech cestovního ruchu. Program Work and Travel je vhodný pro studenty jako brigáda na léto a zároveň mohou cestovat. Výhodou našich pracovních nabídek v USA je, že se jedná o práci s ubytováním a stravou. Místo práce v USA: Florida - Orlando. Pracovní nabídky jsou ve známých zábavních parcích. Pracovní pozice v programu Work and Travel USA 2019: F & B runner (číšník / čka) pokojská plavčík pool attendant F & B hosteska pracovník na parkovišti pracovník s kostýmy animátor v kostýmu technik elektrikář fotograf Hodinový plat v hrubém (brutto): 10 - 14 USD + strava a ubytování zabezpečené zaměstnavatelem 11 USD - F & B runner (číšník / čka), F & B hosteska, pracovník na parkovišti, pool attandant 13 USD - pokojská 11,25 - 12,25 USD - plavčík 10 - 14 USD ostatní pozice Pracovní doba cca 8 hodin denně, 5 dní v týdnu, dva dny volna Ubytování a stravování Zabezpečené je stravování v zaměstnaneckých kantýnách během pracovní doby (snídaně, oběd nebo večeře). Ubytování je v apartmánech zabezpečených zaměstnavatelem, maximálně 3-4 osoby na pokoji. Termín nástupu Léto 2019, minimálně na 3 měsíce.

Zkušenosti: vítány Jazyk: dobrá až výborná znalost anglického jazyka. Pracovní nabídka vhodná pro muže i ženy: ano Pracovní nabídka vhodná pro studenty: ano Pracovní nabídka vhodná pro páry a skupiny: ano

Jiné výhody: možnost zdokonalit se v jazyce a vstoupit nové zkušenosti možnost profesionálního růstu zajímavé platové ohodnocení práce v příjemném prostředí Věk Na práci v USA je třeba mít 18 a více let. Pro koho je práce určena Práce je určena pro studenty vysoké školy, 1-4 ročník studia Pojištění Zabezpečené je zdravotní pojištění. Co je předmětem pojištění? ✓ úhrada léčebných nákladů vzniklých v důsledku úrazu, náhlého onemocnění nebo smrti pojištěné osoby v zahraničí ✓ poskytnutí základních asistenčních služeb v případě úrazu, náhlého onemocnění nebo smrti pojištěné osoby v zahraničí Úhrada nákladů je poskytována v neomezené výši. Spolu s pojištěním léčebných výloh v zahraničí mohou být sjednány: ▪ pojištění úrazu, zavazadel, odpovědnosti za škodu a doplňkových asistenčních služeb (fixný balík) ▪ pojištění nákladů na záchrannou činnost Umístění Zaměstnavatelé si vybírají vhodné uchazeče na výběrových konkurzech, osobních pohovorech nebo na základě životopisů resp. vyplněných registračních formulářů. Umístění dvojice nebo skupinky společně na jednom místě je možné. Výběrové konkurzy: 13.2.2019 Košice 15.2.2019 Bratislava 22.2.2019 Praha Pracovní místa přes program Work and Travel USA obsazujeme na osobních pohovorech, kde si zaměstnavatel nebo zástupce naší partnerské agentury vybere vhodných kandidátů. Osobní pohovory probíhají průběžně během roku. Zde najdeš termíny konkurzů a pohovorů na práci v zahraničí. Mimo těchto termínů je možné získat práci v USA absolvováním telefonického / skype pohovoru se zaměstnavatelem nebo akceptací zaměstnavatele na základě životopisu. Pokud tě nezaujala práce v USA, zde je naše aktuální nabídka práce v zahraničí. Jak se přihlásit V případě zájmu získat pracovní místo na osobním pohovoru resp. konkurzu se zahraničním zaměstnavatelem je třeba: 1. Registrace v naší databázi. 2. Potvrdit nám účast e-mailem. 3. Zúčastnit se osobního pohovoru resp. konkurzu. Těšíme se na Tebe!


Mzda:10 - 15 USD/hod.
Počet míst:20 a více
Úroveň jazyku:Angličtina - Začátečník

Lokalita:USA
ID inzerátu: 3158595     Vloženo: 22.01.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí