Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor tance pro děti a dospělé

více o nabídce >>

Hledáme kolegy pro školní rok 2020/2021. V říjnu startujeme nové taneční kurzy pro všechny věkové skupiny: děti, mládež a dospělé. V stylech: street, modern, contamporary, balet, jazz, muzikál, disko, společenské a latinskoamerické tance, taneční přípravka, gymnastika, apod. Mamé centra z výbornou dostupnosti MHD v 10 lokalitách Prahy (Praha 2, 4, 10, 11, 15). U nás vy máte příležitost trenova skupiny, se kterými pak se zúčastnite taneční soutěže v ČR a také i v zahraničí.

Zodpovědnost a profesionální přístup je u nás nutností Plnoletost a čistý trestní rejstřík Ochotu učit se novým věcem, proaktivní přístup a milé vystupování Pěkný a přívětivý přístup k dětem, umět děti zábavnou formu motivovat ke spolupráci (je výhodou).

Nadstandardní platové ohodnocení od 300kč/hod. dle Vašich předešlých zkušeností. U nás vy máte příležitost trenova skupiny, se kterými pak se zúčastnite taneční soutěže v ČR a také i v zahraničí. Nabízíme exkluzivní možnost vystoupení v Pařížském Disneylandu a na luxusních 5* výletních lodích. Smysluplnou práci v příjemném a profesionálním prostředí Maximální podporu a zázemí naší společnosti, metodické materiály a pomůcky Při oboustranné spokojenosti nabídku dlouhodobé spolupráce a možnost platového růstu Možnost seberealizace a podílení se na dalších aktivitách společnosti Praxi v oboru a potvrzení pro školu nebo zaměstnavatele Rozvoj pedagogických dovedností Možnost vést kroužek dle Vašich časových možností ve Vámi zvoleném dni a čase Časově flexibilní práci, kterou skloubíte se studiem či jiným zaměstnáním. Práce na DPP nebo DPČ po celý školní rok V případě Vašeho zájmu nám prosím zašlete svůj životopis a krátký motivační dopis na emailovou adresu.


Mzda:300 - 500 Kč/hod.
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 3634846     Vloženo: 14.09.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí