Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 30 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista call centra aneb parťák do našeho sluchátka

více o nabídce >>

Moje sluchátko je poměrně novou společností, která si dala za cíl, změnit vnímání pojmu "call centrum". Díky našemu přístupu získáváme řadu zajímavých projektů od různých fintech startupů z ČR i zahraničí, kdy se podílíme na jejich růstu a pečujeme o jejich klienty. Nově tvoříme tým pro unikátní interní projekt. Zajímá tě co chystáme a chtěl bys být u začátku něčeho nového? Máš rád nové výzvy nebo tě láká začít svou profesní kariéru ve firmě, která je jiná než ty ostatní? Chceš být součástí mladého přátelského kolektivu, kde panuje super atmosféra? Čti dál. Takže co budeš dělat? Je to jednoduché budeš využívat veškeré technologicky dostupné kanály ke komunikaci s klienty, takže si prostě budeš povídat, mailovat a chatovat.

Nadšení, optimismus, pečlivost, schopnost improvizace, ochota vzdělávat se, slušnost, příjemné vystupování, komunikativnost, soutěživost…to by asi pro začátek stačilo.

Dovolená navíc, Finanční bonusy, Herní zóna, Kariérní růst, Občerstvení na pracovišti, Originální kanceláře, Pet-friendly office, Přátelské prostředí, Relaxační zóna, Sick days.. je toho mnohem víc, přijd se přesvědčit na pohovor. Pokud se osvědčís a budeš chtít, rádi tě zaměstnáme i na HPP.


Mzda:120 - 150 Kč/hod.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OZP

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 3466201     Vloženo: 02.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí