Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Doručovatel letáků a adresných zásilek pro okres Praha východ

více o nabídce >>

Hledáte pravidelný a stabilní přivýdělek? Jste zodpovědný a spolehlivý člověk? Rádi se pohybujete venku? Chcete si práci plánovat podle sebe? Máte čas 2 až 4 hodiny dva až 4 dny v týdnu? Pokud ano, tak pro naši společnost hledáme právě vás – nejspolehlivějšího a nejzodpovědnějšího doručovatele letáků a adresných zásilek. Nyní obsazujeme lokality: - Odolena Voda Co vás čeká? - dostanete svěřenou lokalitu a sami si určíte, kudy a jakým způsobem svěřené zásilky roznesete - letáky, dopisy a vše potřebné k roznosu vám zavezeme až domů - na roznos dostanete dva dny a je jen na vás, kdy vyrazíte, zvládnout to můžete i během pár hodin

Bez čeho se neobejdete: - pozice je vhodná od 16 let při ukončení základní školní docházky hledáme ty, kterým nevadí pravidelný pohyb po venku - očekáváme důslednost, spolehlivost a základní orientační smysl (do odpovědi vždy uvádějte vaše jméno, celou adresu a telefonní číslo)

Čím vás odměníme: - pravidelný a stabilní přivýdělek na dohodu o provedení práce nebo dohodu o pracovní činnosti – platí, že čím více roznesete, tím více si vyděláte - možnost plánovat si svůj čas i trasu - pohyb po čerstvém vzduchu a čistou hlavu - nástup možný ihned Na čem s námi budete pracovat: Naším cílem je vytvořit nejspolehlivější a nejlepší službu pro roznos novin a adresných i neadresných zásilek. Jako společnost Mediaservis máme 12 středisek a v současnosti již na 10 000 doručovatelů, jejichž počet stále navyšujeme. Staňte se naším kolegou a pojďte růst s námi. Těšíme se na Vás!


Mzda:800 - 2 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP

Lokalita:Odolena Voda
ID inzerátu: 2984071     Vloženo: 07.09.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí