Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 6 volných nabídek z lokality Kladno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda ALZA Ostrava

více o nabídce >>

Na prodejně je teplo, nač mrznout venku, když můžeš prodávat technologické novinky. Navíc se nebudeš nudit, práce bude tolik, že se nenaděješ a bude zas léto! Samozřejmě si vyděláš kopu peněz. A ty pak můžeš utratit na Alze, protože kde jinde chceš vánoční dárky nakupovat? Double win. Navíc budeš v podstatě moderní Ježíšek, dárky totiž budeš zákazníkům předávat ty! Co u nás budeš dělat? - Budeš součástí týmu prodejny v Ostravě - Starat se o objednávky našich zákazníků a vydávat jim jejich zboží - Radit jim s výběrem zboží a služeb - Vypomáhat se vším potřebným

Co bys měl/a umět? - Měl/a bys být spolehlivý/á a samostatný/á - Měl/a bys být ochotný/á učit se nové věci - Pokud už máš zkušenosti z jiné prodejny, je to jen výhoda Kolik hodin tě budeme potřebovat? - Pokud zvládneš odpracovat cca. 20h týdně jsi náš! Můžeš odpracovat i více, a tím si i více vydělat, ale to už je jen na tobě.

Co Ti za dobře odvedenou práci nabídneme? - Praxi, která se ti bude do budoucna hodit - Zajímavé finanční ohodnocení - Spolupráci na DPP - Super kolegy - Když se ti u nás bude líbit, a manažer s tebou bude spokojený, je možný přechod i na HPP.


Nástup:16.03.2020 - 31.12.2020
Mzda:90 - 100 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Kladno
ID inzerátu: 3554263     Vloženo: 12.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí