Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 26 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Dlouhodobá výpomoc ve skladu

více o nabídce >>

Kdo jsme? Pilulka distribuce je úspěšná, stabilní a rostoucí distribuční společnost léčivých přípravků a provozovatel známé internetové lékárny. Snažíme se poskytovat našim zákazníkům co nejlepší zákaznický servis a díky tomu nám již pátým rokem roste počet objednávek a zákazníků. Proto potřebuje další kolegy a kolegyně, kteří nám s naší prací pomohou a posílí náš tým. Náš moderní sklad se nachází v Praze - Vinoř. Dostanete se k nám například z konečné stanice metra C – Letňany autobusem přibližně za 12 minut nebo z Brandýsa nad Labem za 9 minut. Co bude tvá pracovní náplň? - Kontrola a příjem zboží do našeho skladu. - Zařazovat zboží na správné místo do regálů. - Připravovat a balit objednané zboží pro naše zákazníky. - Kontrola a výdej zboží ze skladu. - Dávat na balíčky příslušné štítky.

Co od Tebe očekáváme? - Pomoc s nezadržitelně se blížícím návalem o Vánocích. - Postačí nám základní vzdělání. - Běžnou, uživatelskou práci s počítačem. - Aby pro tebe manuální práce nebyla překážkou. - Odpracovat minimálně 20 hod/měsíčně. - Nepotřebuješ žádné velké vědomosti, vše tě rádi naučíme. - Být zapálen do společné práce v dobrém kolektivu, ale být schopný pracovat i samostatně. - Čistý trestní rejstřík.

Co Ti můžeme nabídnout my? - Brigádu dle tvých možností na DPP. - Zajímavé platové ohodnocení. - Speciální odměny za sezónní provoz. - Flexibilní pracovní doba. - Fyzicky nenáročná práce. - Pořádáme společné firemní akce. - Zaměstnanecké slevy na sortiment z naší nabídky. - Přátelský kolektiv. - Pro naše kolegy máme v kuchyňce vždy po ruce zdarma kafe a čaj. Máš zájem? Pošli nám své CV a my se ti ozveme. Místo máme volné ihned!


Mzda:100 Kč/hod.
Počet míst:4

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 3031774     Vloženo: 11.10.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí