Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Správá eshopu s technikou (TZB a MaR) - vysokoškoláci

více o nabídce >>

Jste právě vysokoškolák nebo středoškolák a hledáte zajímavou brigádu, kterou si zapíšete do vašeho CV? Máme pro vás zajímavý typ. Aktuálně hledáme kandidáta/kandidátku na pozici správa e-shopu a webových stránek. Práce je vhodná pro lidi, kteří mají technické myšlení, využívají selský rozum, cit pro grafiku, mají rádi práci učení nových věcí s PC. Jednalo by se o dlouhodobější flexibilní spolupráci. Bližší popis: E-shopové prostředí je uživatelsky přívětivé, takže není potřeba znát programovací jazyky. Základy HTML jsou však velkou výhodou nicméně dokážeme zaučit do dané problematiky. Popisky produktů se ve velké míře překládají zejména z anglických zdrojových textů. Je možné využívat překladač/slovníky. Překladač nebývá všeznalý, takže je nutné provést korekturu textu tak, aby výsledný text byl srozumitelný pro zákazníky. Obrázky produktů máme standardně k dispozici, ale občas bude potřeba využit nástroje na úpravu obrázku. Velkou výhodou je základní znalost photoshopu. Opět i zde vás dokážeme zaučit. Cit pro grafiku je abstraktní vlastnost. Jednoduše potřebujeme někoho, kdo rozezná, která fotka by se na webové stránce lépe vyjímala. Jak lépe zformátovat text, aby se příjemněji četl. Technické myšlení – je dobré vědět jaký je rozdíl mezi "šuplérou" a "posuvným měřítkem". A kdo to neví, tak si to umí alespoň zjistit. Práce s PC – není to jen zapnout internetový prohlížeč, vyhledávat zábavu, sledovat videa, atd. V našem případě je to chuť se naučit věci, které budu shledávat jako užitečné a pomohou mi i do budoucna. Být proaktivní a hledat možná řešení a vylepšení. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Pracoviště je blízko Čestlic, nicméně bydlíme taky různě, takže spolujízda do práce je možná dle domluvy. Takže zašlete nám vaše CV a průvodní dopis, kde zmínite vaše dovednosti, schopnosti proč právě vy :) Budeme se snažit všem uchazečům odpovědět.

Spolehlivost – přijdu v pondělí do práce tzn. v pondělí tam budu. Pokud se mi opravdu něco přihodilo, tak zvednu telefon a rychle to nahlásím. Disciplínu – jsem v práci, tak pracuji Preciznost – zveřejním text, který bych už nijak nevylepšil Chuť se učit a proaktivnost - nevím, jak se to udělá, ale nejdříve si to zkusím zjistit než se na to zeptám Technické myšlení – držím se spisovných technických slov a vyhýbám se slangům Anglický jazyk – umět si něco přeložit (jiné jazyky jako NJ, PJ výhodou) Vysokoškolský student/ka - dle naších zkušeností, je tato pozice vhodná pro VŠ studenty. Nicméně v případě velmi šikovného středoškoláka nebudeme vylučovat z rozhodování.

Opravdu klidné prostředí, žádné stresové prostředí Flexibilní spolupráci – také jsme chodili na VŠ a víme, že existuje zkouškové období a setkání s přáteli. Preferujeme co nejstabilnější stanovení pracovní doby, ale vše je o domluvě. Naučíte si věci, které si můžete opravdu napsat nejen do dokumentu zvaném CV, ale i do vašeho dalšího profesního a osobního života od stabilní a uznávané společnosti. Možnost naučit se věci z prostředí marketingu. Finanční ohodnocení podle znalostí, praxe, a hlavně pracovních výsledků. Možnost po delší spolupráci i homeoffice. Možnost zaměstnání i po ukončení VŠ i na jiných pozicích.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 3567099     Vloženo: 25.03.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí