Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA


jsme vaším partnerem v pracovním světě.

Nabízíme vysoce specializované služby a zakládáme si na rovnocenném přístupu ke každému. Dobře chápeme, jaký význam má práce v životě člověka. Proto se zaměřujeme na navazování a budování vztahu s našimi kandidáty a tím zároveň pracujeme i na úspěchu našich klientů. Propojením toho správného člověka s tou správnou prací pomáháme jak našim uchazečům, tak našim klientům - jejich zaměstnavatelům - dosáhnout jejich cílů a ambicí.

 

náš tým randstad.

Motorem, který pohání náš růst, výkonnost a úspěch, jsou naši lidé. Soustředíme se na budování týmů konzultantů – náborových expertů, kteří se perfektně vyznají v konkrétních oborech a segmentech trhu. Výběr vhodného zaměstnance vždy přizpůsobí vašim individuálním potřebám v oblasti lidských zdrojů, odborným požadavkům na danou pozici, prostředí firmy i osobnosti budoucího nadřízeného.

 

Nechte se při hledání nové práce inspirovat naším videoprůvodcem. Poradíme vám, jak si napsat skvělý životopis, jak se připravit na pohovor i jak se vypořádat se všetečnými otázkami personalistů nebo co si vzít na sebe.

 

kde nás najdete.

Randstad HR Solutions s.r.o.

Jungmanova 26/15

Praha 1 - Nové Město, 110 00

IČO: 08025851

http://www.randstad.cz

logo firmy: Randstad HR Solutions s.r.o.
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí