Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

(125-200 Kč/h) Vedoucí směny pickerů v Rohlíku s výplatou ihned!

více o nabídce >>

Nudí Tě představa typické práce na skladu aka monotónní pickování zboží? Máš recht! Tak to by Tě mohlo zajímat, že právě hledáme parťáka/parťačku, organizačně schopného člověka a koordinátora směn v jednom do skladu největšího internetového supermarketu v ČR.

Budeš náš styčný důstojník pro komunikaci mezi námi a brigádníky. Pracovat budeš jen s vyškolenými jedinci, každý tedy bude vědět, co má dělat. Nebo teda…měl by. Kdyby to náhodou nevěděl, budeš to právě TY, kdo zajistí, aby vše šlapalo jako hodinky.

A jak by mohl vypadat Tvůj pracovní den? Na začátku směny zajistíš běžnou organizaci svých svěřenců (docházka, rozdání pracovních pomůcek a tak dále, však to znáš). Tvým hlavním úkolem je řízení směny čili čeká na Tebe denní operativa se zajištěním provozu. Směna může mít až 50 lidí, kteří za den připraví až ještě víc nákupů, takže pokud máš zkušenost s organizací větší skupiny lidí, 1:0 pro Tebe.
Jedná se o dynamickou brigádu, na směně se opravdu hodně nachodíš, proto je nutná jistá fyzická zdatnost. Balíčků je třeba za den připravit opravdu hodně, a tak když budeš mít volnou chvíli, vypomůžeš kolegům s pickováním zboží. Ale neboj, zase taková nuda to neni, odměna je totiž výkonová a tak není problém dostat se až na 200 Kč/h u vyššího výkonu. A to, uznej, zase taková nuda není. :)

Pracovat se začíná už ve 04:00 a brigádníci jsou na place až do 22:00, proto by bylo nejlepší, aby jsi mohl/a střídat ranní a odpolední směnu. Neboj, varianty máme pro ranní ptáčata i ponocující sovy, vše záleží na domluvě. Cíl je ale jasný, společně to zmáknout.

- Organizační dovednosti (předešlá zkušenost výhodou)
- Spolehlivost
- Potravinářský průkaz

- Nadstandardní platové ohodnocení
- Výplatu do tří pracovních dní
- Zajímavou náplň práce


Mzda:125 - 200 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 3634504     Vloženo: 13.09.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí