Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční - obsluha solárií

více o nabídce >>

Solární studio SunnyGroup je solární studio s více než 15 letými zkušenostmi v oboru zkrášlování zákazníků. Pro posílení našeho týmu do solária na Praze 2 hledáme milé, pozitivní a komunikativní kolegyně na uvedenou pozici. CO BUDEŠ DĚLAT? S úsměvem vítat a odbavovat příchozí zákazníky Komunikovat s nimi a novým klientům představovat naše solária a doporučit vhodný přípravek k nejlepšímu opálení. Udržovat provozovnu a solária stále čisté a upravené Zkrátka starat se o zákazníky a solárko jako o vlastní :)

CO OD TEBE OČEKÁVÁME? Práci dle vzájemné domluvy 2-3 týdně včetně každé druhé soboty. Ne všichni to u nás znají, je tedy důležité mít chuť se lidem věnovat a nebát se s nimi promluvit. Vše co k práci potřebuješ Tě naučíme Zaujala Tě naše nabídka? Pokud chceš být součástí týmu, napiš mail nebo zavolej. Domluvíme si schůzku přímo na solárku Těšíme se na Tebe a na případnou spolupráci,

CO TI NABÍDNEME? Dlouhodobou spolupráci Krásné a příjemné prostředí pro práci i relaxaci Fajnovou brigádu Rozpis směn dokážeme přizpůsobit Tvému rozpisu Motivační finanční ohodnocení 116,-Kč/hod Brutto) Možnost užít si solária ( kadeřnictví, manikúry, kosmetiky ) ve svém volném čase v rámci zaměstnaneckých benefitů. Nastoupit můžeš hned.


Mzda:116 - 120 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4208951     Vloženo: 12.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí