Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Expert péče v Pardubicích (135 Kč/hod.)

více o nabídce >>

Ahoj,
hledáme parťáky do našeho NOVĚ VZNIKAJÍCÍHO PARDUBICKÉHO týmu, kteří by nám pomohli pečovat o zákazníky. Ti si k nám chodí vybrat prsteny na svatbu či zásnuby. Klientům nic nenutíme, neplatíme lidi dle prodejů. Cílem našeho úsilí je vytvořit dokonalý zážitek pro každého, kdo do BRILAS zavítá.
Naše nová pobočka bude ve městě perníku a dostihů otevřena na konci února :-).

Hledáme posily na pozici EXPERT PÉČE. Je tedy potřeba, aby tě bavilo dělat lidem radost a pomáhat jim. Není to obchodní role, nikomu nic netlačíš a nepřemlouváš ke koupi. Pečuješ o klienta, který přes rezervační systém přichází na naši pobočku. Radíš mu, vysvětluješ, pomáháš v procesu výběru. K tomu je potřeba trochu technické znalosti o produktech a našich interních systémech. Ale to tě rádi strukturovaně naučíme, není to raketová věda :-).

Dlouhodobou spolupráci. Umíme garantovat, pokud o to stojíš, minimálně 50 hodin měsíčně (6750 Kč). Ideální nejen pro VŠ studenty či mamči na rodičovské. Plánujeme hodně dopředu, umíme se časově přizpůsobit. Lze chodit i na části dne, převážně odpoledne a večer.

Troufáme si tvrdit, že u nás má práce smysl. Pojď nám pomoci vybudovat v Pardubicích další skvělé místo (už jich máme v ČR celkem 17), kam se chodí nejen pro snubní a zásnubní prsteny, ale také nevšední zážitek. Zažij v práci pozitivní emoce, nápomocný tým, pohodlí, krásné a kvalitní produkty. A taky dobrý pocit, žes někomu opravdu pomohl/a.


Mzda:135 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 4333680     Vloženo: 03.02.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí