Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 10 volných nabídek z lokality Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník v sociálních službách

více o nabídce >>

Jsme nevládka, která už jednadvacet let pomáhá hlavně dětem a teenagerům neztratit se v dospívání. Jsme skvělí v nízkoprahu, umíme různé druhy prevence, pomáháme i rodičům.

Teď hledáme do NZDM KLÍDEK PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH pro nepravidelnou výpomoc na klubu i v ulicích (Hradec Králové / Třebechovice pod Orebem / Kostelec nad Orlicí / Česká Skalice / Úpice): kolegyni/kolegu, co bude pomáhat dospívajícím řešit potíže, na které jsou ve svém věku prostě krátcí. Někoho, kdo rád mění nelehké příběhy v happyendy a umí se postavit za ty, kterým chybí v životě důležitá opora.

Co dělají naši KLÍDKAŘI?
Jsou oporou, která mění svět
Pomáháme mladým od 6 do 22 let, aby nezůstávali na svoje potíže sami. Elišce, kterou spolužáci šikanovali, Pavlovi, který se bál vracet k rozvádějícím se rodičům, Honzovi, který byl talentovaný, ale zároveň outsider… jsou toho mraky. Napínáme pod nimi záchrannou sít, aby hned na začátku nespadli na dno nebo do průšvihu. A ty máš teď příležitost zkusit to u nás po svém – v klubu, na ulici, v parcích, v obchoďácích… všude, kde mladí jsou. S námi začneš měnit jejich příběhy k lepšímu!

Jdou stále kupředu
Vytrvali jsme už 21 let a vytrvalosti si ceníme i u našich kolegů. Trpělivě hledáme stále nové cesty. Mladí se mění, my se měníme s nimi. Protože chceme být lepší, pořád se vzděláváme, sledujeme nastupující trendy. U nás tě pečlivě zaškolíme, metodicky tě průběžně povedeme a k tomu zaplatíme i další vzdělávání v oboru. U nás prostě vyrosteš!

Pracují svobodně
Ceníme si otevřeného a respektujícího jednání. Najdeš tu uvolněné a přátelské pracovní prostředí s trochu jinou pracovní dobou. Flexibilita je u nás oboustranná – potřebujeme ji a také ji sami nabízíme. Hlavně ale u nás Tvoje nápady nezapadnou – nejsme žádná srovnej-krok-fabrika, jsme normální parta, pomáháme si.

• Hlavně buď sám sebou – bez opravdovosti to v naší práci nejde. Co od Tebe potřebujeme my, je zodpovědnost, respekt, otevřenost, profesionalita a individuální přístup. To jsou naše hodnoty, přes to nejede vlak!
• Pokud studuješ nebo máš už hotovou VOŠ či VŠ sociální práce / příbuzný obor / kurz pracovníka v sociálních službách, je to v podstatě ideální.
• Věk potřebujeme 22+: to už je nějaká životní zkušenost a zároveň dost chuti se posouvat dál.
• Naši lidi jsou vždy týmoví hráči: takhle pracujeme – lidi s lidma pro lidi. Takže pokud znáš svoje hranice, umíš s nimi zacházet a máš sebereflexi, není žádný problém.
• Řidičský průkaz skupiny B je výhodou.
• Stejně tak se ti hodí zkušenost z oboru nebo z podobného typu práce.

K přihlášce nezapomeň připnout!
1. motivační dopis na téma Co očekávám od dané pozice a co mohu nabídnout a s ním spojené zamyšlení na téma V čem vnímám důležitost práce NZDM (celkově max. 1 normostrana textu = 1800 znaků i s mezerami),
2. strukturovaný životopis s uvedením profesních předpokladů, včetně kontaktních údajů a údajů o odborných znalostech a dovednostech; kontakt na dobré reference může lecčemu pomoct,
3. prohlášení uchazeče v následujícím znění: Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení dávám, ve smyslu Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas k jejich zpracování.

Co pro naše KLÍDKAŘE děláme my?

Staráme se o ně. Jsou naším motorem. Máme zřejmě nejvymakanější systém hodnocení, oceňování a přístupu ke vzdělávání NZDM pracovníků v Česku. Pomůžeme Ti v klidu se rozkoukat, na práci ani potom nebudeš nikdy sama/sám – vždy s tebou bude zkušený kmenový sociální pracovník. Jo, a občas najdeš na kuchyňce něco k snědku, jen tak ????


Mzda:100 - 150 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4067840     Vloženo: 23.11.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí