Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Praha 7 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme posily do kuchyně i na servis (DPP)

více o nabídce >>

Do restaurací Bageterie Boulevard v Praze 1, 7 hledáme spolehlivé a pracovité brigádníky na stálou spolupráci na odpolední směny ve všední dny i o víkendech. Co u nás budete dělat? Vypomáhat v kuchyni, udržovat čistotu, komunikovat se zákazníky na servise, starat se o jejich maximální spokojenost, pomáhat jim s výběrem, kompletovat jejich objednávku, připravovat kávu apod. Staňte se nedílnou součástí našeho skvělého týmu. Přijďte si to nezávazně vyzkoušet! U nás se nikdy nenudíte a směna rychle uteče. Stravu a nápoje u nás máte zdarma! V případě zájmu zavolejte nebo zašlete pár informací o sobě (životopis) s uvedením vašich časových možností pracovat.

Spolehlivost Dobré komunikační schopnosti Chuť naučit se nové věci Schopnost pracovat podle standardů Koho hledáme: Parťáka, který je časově flexibilní a nevadí mu pracovat na odpolední směny i o víkendech. Pilnou včelku, která dobře zapadne do našeho týmu. A hlavně někoho, koho práce v Bageterii bude bavit stejně jako nás.

Odpolední směny ve všední dny i o víkendu Zaučení, zaškolení, přátelský kolektiv Jídlo máte u nás na směně zdarma Příspěvek na údržbu pracovního oděvu Smlouvu na DPP, DPČ Při dlouhodobé spolupráci další výhody a benefity


Mzda:115 - 150 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:MD, Absolventi

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 4564951     Vloženo: 15.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí