Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 28 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Stylová obsluha na dostihovém závodišti Chuchle Arena 180Kč/hod

více o nabídce >>

Hledá se stylová obsluha do Chuchle Arena za 180Kč/hod. + příplatky. Nemusíš mít róbu, klobouček a závodního koně. Nám postačí prima osobnost, příjemný vzhled a schopnost komunikace s hosty. Pokud tě nesloží občasná fronta na tvé služby. Nedočkavého zákazníka nepošleš do končin kde je tma, ale s nonšalancí s ním prohodíš slovo a co nejdříve jej obsloužíš, jsi ten, nebo ta, kterou chceme do našich řad všemi deseti. A neboj, na každé akci je náš koordinátor, takže nikdy na nic nebudeš sám/sama. Akce zde probíhají převážně o víkendech a jsou po celý den. V menší míře jsou možné i všední dny na soukromé akce a eventy, svatby. Musíš být 18+ kvůli přístupu k penězům a alkoholu. Nejklasičtější směna je 9:00-19:00, kdy 9:00 je už nástup na pracovišti na stanoviště. KDE NÁM POMŮŽEŠ? V prostorech restaurace, na baru, ve food trucku, nebo na kavárně. Dostaneš se k nám pohodlně vlakem z Hlavního, nebo Smíchovského nádraží. Zastávka je přímo před arenou a vlak jezdí každých 15 minut. Další možností je autobus a auto. Pohovory se vždy konají v kanceláři náborové společnosti na pražské Floře. CO POTŘEBUJEŠ JEŠTĚ VĚDĚT: ●Musíš mít věk minimálně 18 let kvůli prodeji alkoholu a styku s penězi ● Stanoviště se mohou točit, ale pokud budou obě strany spokojené, lze vykonávat práci jen na jedné z pozic: 1.Restaurace – zvládnout natočit pivo a roznášet talíře, klasická obsluha, možno bez objednávek, klasický debaras. Druhou možnou pozicí je zde výpomoc na place převážně s roznášením nápojů a jídel + klasický debaras. 2.Bar – Klasická práce na baru, přijímání objednávek na nápoje a jejich výdej. Nutné zvládnout natočit pivo, kasírovat, na začátku a konci směny udělat „zrcadlo“ . Na baru nikdy není jeden člověk. Příprava kávy-jedním tlačítkem na automatu (není pákový) 3.Kavárna - příjem a výdej objednávek alko a nealko nápojů za pultem, kasírování. Příprava kávy-jedním tlačítkem na automatu (není pákový). Pokud by zde pákový kávovar byl, zaučíme. 4.Food truck - příjem a výdej objednávek alko, nealko nápojů, příjem a výdej objednávek rychlého občerstvení z food trucku, kasírování. Příprava kávy-jedním tlačítkem na automatu (není pákový) ● Na sebe budeš potřebovat: Do restaurace a za bar společenské kalhoty a společenskou obuv. Bez výrazných šperků a se sepnutými dlouhými vlasy. Na ostatní stanoviště je možné černé džíny a celočerné sportovní pohodlné boty. Opět platí bez výrazných šperků a se sepnutými vlasy. Na co se můžeš těšit na pohovoru: • Zodpovíme podrobnější dotazy • Dozvíš se informace ke smlouvě, co si máš vzít s sebou na akci apod. • Odpověz na inzerát a přijde ti info, kdy k nám. Nejbližší termín pohovoru je 2.4. odpo. No a pokud můžeš, první akce je hned 7.4.

●perfektní domluvu v českém/slovenském jazyce ●hovorovou angličtinu ●komunikativnost ●věk min. 18 let ●Čistý trestní rejstřík ●Zdravý vzhled ●Dobrou náladu a úsměv na tváři

●Tarif: 180,-Kč/hod + příplatky ● Na oplátku ti nabídneme férové pracovní podmínky, připravenou uniformu (tričko, mikinu a případně vestu), lehké občerstvení a nápoje včetně čaje a kávy po celou směnu. Výplatu vždy včas na účet.


Mzda:180 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:MD, Absolventi

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 4571224     Vloženo: 27.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí