Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Praha 3 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Snídaňová servírka/Snídaňový číšník

více o nabídce >>

  Hledáme členy snídaňového týmu!    Čtyřhvězdičkový Hotel Prokop Square se nachází v samém srdci Žižkova. Nyní se budova, dříve zasvěcena odkazu Jaroslava Haška, stala moderním hotelem, který je výchozím bodem pro ty, kteří se během několika minut chtějí dostat ke všem zajímavostem a památkám. Pokud hledáte práci v přátelském týmu a s možností dalšího rozvoje. Toto je to pravé místo pro Vás. Hledáte dlouhodobou brigádu a vyhovují Vám ranní směny?  Chcete se stát součástí příjemného kolektivu? Do našeho hotelu nyní hledáme posily, které baví vytvářet dobrou atmosféru v týmu a pomohou nám zajistit, aby si naši hosté svůj start do dne opravdu užili.  Co Vás čeká?  - Budete obsluhovat hosty během jejich snídaně a hlídat, aby byl náš snídaňový bufet neustále plný lahůdek - Jako obsluha se zapojíte i na konferencích či jiných událostí v našem hotelu. ihned. 

Jak si Vás představujeme?  - Nechybí Vám úsměv na rtech a v komunikaci s hosty se cítíte jako ryba ve vodě - Budeme se moct na Vás spolehnout - Pokud máte i zkušenosti na podobné pozici, máte napůl vyhráno. Určitě to ale není podmínka.

A co za to? - Odměníme Vás 150 Kč/hod.  - Ranní směny od 7:00 do 12:00, abyste mohli využít zbytek dne. - O hladu u nás nebudete a k dispozici Vám bude kvalitní káva i čaj.  - Stanete se součástí přátelského týmu. 


Nástup:05.06.2023 - 31.12.2023
Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 3
ID inzerátu: 4411063     Vloženo: 02.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí