Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

STAŇ SE SOUČÁSTÍ RODINY BURGER KING! Neváhej a pojď k nám!

více o nabídce >>

Staň se součástí královské rodiny Burger King I. P. Pavlova, ve které nám záleží na tom nejlepším zákaznickém servisu a jídle z čerstvých surovin. U nás najdeš jistotu, flexibilní plánování směn, stabilní plat, možnost růstu na vyšší pozice a zajímavé benefity! CO TĚ U NÁS ČEKÁ: Důkladný trénink a školení, kde tě naučíme vše, co je třeba. Příprava našich legendárních burgerů tak, aby se na ně našim hostům sbíhaly sliny. Zajištění toho nejlepšího zákaznického servisu, aby se k nám hosté rádi vraceli. Udržování čistoty v celé restauraci, protože práce s potravinami se bez hygieny neobejde. Rodinné zázemí naší restaurace a fajn kolegové, kteří tě nenechají ve štychu.

- práci na plný/zkrácený úvazek, - flexibilitu, - zodpovědnost, - chuť učit se novým věcem, - znalost českého jazyka na komunikační úrovni, - možnost práce min. 2x v týdnu na nočních směnách, - dobrou náladu, - dlouhodobou spolupráci.

- plánování směn dle tvé potřeby, - spropitné každý měsíc, - možnost vzít si zálohu (po zkušební době), - 10% příplatek za víkend, - 10% příplatek za noční směnu, - 100% příplatek za svátek, - možnost multisport karty, - odměna za doporučení kamaráda až 5000,- - 25% sleva do partnerských značek (Burger King, KFC, Pizza Hut a Starbucks), - teambuildingy a zaměstnanecké akce, - odměna za zaměstnance měsíce, - bonusy z tržby, - mzda vždy do 9.dne v měsíci, - možnost kariérního růstu, - hrazená lékařská prohlidka.


Mzda:123 - 142 Kč/hod.
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4562345     Vloženo: 11.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí