Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Telefonní operátor/ka aktivní telemarketing, práce z domova

Mediální a marketingová kancelář. Zpracováváme reklamní kampaně reklamní pře...

ODPOVĚDĚT >>
Máš menší šanci
Již více zájemců

Firma Onix Cygni hledá pro své projekty nové, perspektivní operátory/ky.
Naučíme Vás jak telefonovat, tak aby to pro Vás, ale i pro klienty bylo věcné a příjemné. Perspektiva v organizačních a administrativních dovednostech. Rádi Vás časem povýšíme na pozici s větším poměrem administrace a míry odpovědnosti, bez telefonu to ale u nás nejde. Práci, kterou budete vykonávat je aktivní oslovování potencionálních klientů z oblasti finančních služeb a administraci s tím spojenou. Dalším projektem, který realizujeme je oslovování společností a firem ohledně jejich reklamy (webové stránky, tiskoviny, propagace aj.), ale i nabízení zajišťování externího backoffice.
Jsou i další projekty, které realizujeme, jako jsou například průzkumy a zajišťování zákaznických linek. Pro úplné nováčky nebo pro ty, kterým telefonování moc nejde, máme do začátku jednoduché telesales projekty. Budeme rádi, když pro nás budete pracovat, protože nám záleží na přidané hodnotě této práce, jako je administrativní a office zaměstnání.
Naše operátory podporujeme jak hmotně, tak v prohlubování a využívání znalostí a dovedností v administrativě.

- Vhodné jako přivýdělek pro studenty ale i osoby se ZPS na pracovní smlouvu DPP,
DPČ.Budeme se těšit, na Vaše CV a motivační dopisy.

- Požadujeme: Chuť podílet se na dění a projektech, ochotu učit se novým věcem v komunikaci a administraci. Vytrvalost a nápaditost, kultivovaný mluvený projev bez vad řeči. Jedná se o práci z domova, minimální odpracovaný čas týdně je 12 hodin. Praxe na pozici operátora/ky velikou výhodou.

- Nabízíme: Zajímavé projekty s možností zapracování a růstu dle schopností. Kvalitní technické zajištění pro spolupráci (do začátku je nutné vlastní PC, notebook). Předané technické zajištění a pracovní pomůcky závisí na době zapracování a délce spolupráce. Odměna 120,- Kč na hodinu + bonus a osobní ohodnocení dle dosažených výsledků a projektu. Navyšování hodinové mzdy dle dosažených výsledků. Motivační programy a bonusy formou voucheru, cest a hmotných dárků.


pracoviště:Praha, Praha
Nástup:Ihned
Mzda:120 - 200 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ

Firma:Jan Boháč
Zadavatel:Jan Boháč
Lokalita:Praha 10
ID inzerátu: 4586415     Vloženo: 23.04.2024
ODPOVĚDĚT >>
Máš menší šanci
Již více zájemců

a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí