Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 38 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Noční brigáda v Popeyes na Václaváku - 132-137 Kč/hod!

více o nabídce >>

Pracuješ rád v noci a přes den chceš mít volno? Tak to máme brigádu stvořenou přímo pro tebe! V Popeyes připravujeme lahodné smažené kuře v tradičním jižanském stylu a dbáme kvalitě produktů a spokojenosti zákazníků i zaměstnanců! Aktuálně hledáme nové členy do týmu, kteří budou pracovat primárně na nočních směnách. Těšit se můžeš na bonusový systém, příplatky, spoustu smaženého kuřete a super parťáky, se kterými se budeš podílet na dobrém jménu restaurace. K tomu si vyděláš 132-137 Kč/hod! Jaké budou tvoje úkoly? - Příprava našich produktů v té nejlepší kvalitě - Obsluha zákazníků a zajištění zážitku z jejich návštěvy - Údržba čistoty a pořádku na pracovišti a v restauraci - Spolupráce s ostatními členy týmu - Podpora restaurace při dosahování cílů a budovaní její pozitivní image Přihlas se a pojď se s námi vydat na noční jízdu!

- Už ti bylo 18 let - Energie a pozitivní přístup - Časová flexibilita - Spolehlivost a zodpovědnost - Neboj, vše ostatní tě naučíme!

- Finanční ohodnocení 132-137 Kč/hod - Měsíční bonusový systém - Příplatky za práci v nočních hodinách 10 %, o víkendech 10 % a svátcích 100 % - Flexibilní plánování směn - Fajn parta kolegů - Interní školení, teambuildingy a zaměstnanecké akce - Jídlo a pití na směně za pár korun - Nástup ihned nebo dohodou - Smlouva na dobu neurčitou


Mzda:132 - 137 Kč/hod.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4571930     Vloženo: 28.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí