Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 39 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní zástupce /Teleobchodní agent (Práce Z Domova)

více o nabídce >>

Algorithmics je mezinárodní programovací škola pro děti ve věku od 8 do 17 let. V současné době máme přes milion studentů. V našich kurzech pomáháme dětem udělat první kroky ve světě IT. Učíme hravou formou a jsme hrdí na individuální přístup k každému dítěti. Používáme platformu vyvinutou námi a jedinečnou metodologii. Naše školy jsou umístěny ve více než 800 městech a 90 zemích od Austrálie po USA. Hledáme talentovaného obchodního zástupce, který se k nám připojí. Jako klíčový hráč v našem obchodním oddělení budete mít klíčovou roli při posouvání našeho podnikání vpřed identifikací a kvalifikací kontaktů, zahájením konverzací a nastavením podmínek pro úspěšné prodejní konverze.

Co bude vaším úkolem: Obdržíte cold/warm kontakty z naší databáze klientů, které zanechali kontaktní údaje na našich reklamách v posledních 4 letech. Oslovíte potenciální klienty prostřednictvím telefonních hovorů, abyste jim znovu představili naše programovací kurzy a domluvili termíny úvodních lekcí pro děti. Připomenout úvodní lekce, aby se klienti zúčastnili. Uzavřít prodej po úvodní lekci. Udržovat přesné záznamy interakcí a aktualizovat naši CRM systém relevantními informacemi (školení je poskytnuto). Co hledáme: Předchozí zkušenosti s cold/warm voláním nebo telesales jsou velmi vítány (poskytujeme školení). Slušné komunikační dovednosti s přátelským a přesvědčivým chováním. Schopnost zvládat námitky a odmítnutí pozitivně a proměňovat je v příležitosti. Samostatně motivovaný s mindsetem orientovaným na výsledky. Vlastní vybavení: notebook/PC a sluchátka. Trvalý přístup k internetu. Angličtina na úrovni B1 - systémy a školící materiály jsou v angličtině. Klíčové ukazatele: Poskytneme až 1 000 cold/300 warm kontaktů měsíčně. V průměrném pracovním dni provedete 35 konverzací, tj. hovorů delších než 30 sekund. Pravděpodobně budete potřebovat provést více než 150 volání, abyste se dostali k tomuto bodu. Za měsíc přihlásíte 50% kontaktů na úvodní lekce. Nakonec očekáváme, že uzavřete přibližně 30 prodejů měsíčně.

Proč se k nám připojit: CZK 25,000 - 50,000 (čím více prodejů uděláte, tím vyšší odměna). Příležitosti pro růst a postup ve firmě. Podpůrné a spolupracující pracovní prostředí. Průběžné školení a možnosti profesního rozvoje. Pokud jste připraveni posunout svou kariéru v prodeji na další úroveň a stát se součástí dynamického týmu, rádi od vás uslyšíme! Nemůžeme se dočkat, až vás přivítáme na palubě! ????


Mzda:25 000 - 50 000 Kč/měs.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4566221     Vloženo: 18.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí