Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 40 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hosteska na mezinárodním amatérském sportovním turnaji v Praze

více o nabídce >>

Chceš na chvíli odložit učebnice, na chvilku odskočit od mateřských povinností, protáhnout si nohy na Home Office nebo máš zkrátka čas a chceš si vydělat? Jestli se alespoň v jednom najdeš a ještě k tomu umíš italsky, francouzsky, německy nebo prostě ovládáš na konverzační úrovni jakýkoliv jiný cizí jazyk, ozvi se nám!

PRAGUE'S BARREL hledá do svých řad zodpovědná děvčata, která se nebojí postarat se o tým sportovců od jejich příletu až po odlet. Čtyři dny v Praze (čt-ne) na sportovních utkáních, kde dohlídnete na dochvilnost přiděleného týmu, na jejich pitný režim nebo třeba pomůžete s orientací ve městě a komunikací s hotelem. Požadujeme plnoletost.

Nabízíme možnost zlepšit nebo procvičit cizí jazyky. Poznáš spoustu nových lidí a můžeš získat i mezinárodní přátelství na celý život. Celodenní přísun jídla i pití a odměnu 2000Kč/celý den. Preferujeme děvčata z Prahy, ale pro nepražské jsme případně schopni zajistit i ubytování. Pořádáme až 10 turnajů ročně a při všestranné spokojenosti rádi nabídneme dlouhodobou spolupráci.


Nástup:29.06.2023 - 02.07.2023
Mzda:2 000 Kč/Den
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4403746     Vloženo: 24.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí