Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 36 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Intimissimi - asistent/ka prodeje - 20 hod. úvazek-Palladium

více o nabídce >>

Nahlédněte s námi do světa půvabné italské značky Intimissimi! Naše luxusní spodní prádlo a rafinovaná móda z prémiových materiálů dělá ženy krásnější a sebevědomější. Buďte u toho s námi a pomozte nám našim zákazníkům poskytovat jedinečný zážitek z celého nákupu!

Zrovna teď hledáme do týmu někoho na zkrácený úvazek – 20 hodin týdně. To může být ideální třeba pokud studujete nebo jen chcete mít dostatek času na jiné aktivity.

Myslíme si, že byste k nám skvěle zapadl/a, pokud:

se na naše zákazníky budete usmívat a vždy je obsloužíte tak mile, že se za vámi budou rádi vracet,
zákazníkům umíte naslouchat a pomůžete jim najít přesně to, co jim udělá radost (v našich bílých šuplíčkách se ukrývá mnohem více krásných produktů, než se na první pohled může zdát),
jsou pro vás důležité vztahy v práci a chcete pracovat v přátelském týmu se skvělou manažerkou.

Co je na práci u nás skvělé?

LÁSKA
My všichni naše produkty zkrátka milujeme a rozhodně nejsme sami! Máme miliony spokojených zákazníků po celém světě a to včetně velkých celebrit jako Chiara Ferragni nebo Sarah Jessica Parker.

TÝM A KRÁSNÉ PROSTŘEDÍ
Spousta z nás si u nás našla přátele na celý život! Vzájemně si pomáháme a podporujeme se. A prodejna? Myslíme si, že je jedna z nejkrásnějších z celého obchodního centra!

BENEFITY NA MÍRU
Po zkušební době si s námi začnete užívat různé benefity. Dáme Vám 600 Kč čistého měsíčně na zdraví, kosmetiku, volný čas, sport (včetně „Multisportky“), vzdělávání a kulturu a je jen na Vás, co a kdy si vyberete.

PLNĚ HRAZENÉ STRAVENKY
Dostanete stravenky plně hrazené naší společností v hodnotě 100 Kč/den, což je průměrně 2000 Kč čistého měsíčně navíc.

NAŠE PRODUKTY A SLEVY
Vybavíme vás krásnými „kousky“ z našeho sortimentu – během roku jich dostanete opravdu spoustu! A pokud našim značkám propadnete tak jako my, můžete si doplnit šatník i díky naší zaměstnanecké slevě nejen v Intimissimi, ale i v Calzedonii, Tezenisu, našem Outletu či Falconeri.

• MOŽNOSTI SE TOHO SPOUSTU NAUČIT A KARIÉRNĚ RŮST

Každý náš zaměstnanec má možnost kariérně růst a rozvíjet se. Budete mít před sebou jasné cíle a odměny, které vás v naší společnosti čekají.

Na co přesně se můžete těšit, pokud budete šikovný/á?

1 rok ve společnosti – bude Vám prodloužena smlouva na dobu neurčitou a dostanete celou jednu mzdu navíc! Po roce u nás Vám tak v jeden měsíc přijdou na účet dokonce dvě výplaty.
1,5 roku ve společnosti – získáváte titul Senior a mzda Vám vzrůstá o 2.000 Kč měsíčně!
3 roky ve společnosti – nyní už znáte opravdu všechno a získáváte tak titul Expert. Mzda vám narůstá o další 2.000 Kč měsíčně!

Způsobů, jak se u nás posouvat, je ale samozřejmě více. Můžete se stát specialist(k)ou na naše produkty a pomáhat se zaškolováním nováčků, být pravou rukou manažera/ky obchodu, nebo získat zodpovědnost za celou prodejnu a zastávat přímo pozici Store Manager. Pokud ovládáte angličtinu, nechybí vám talent, motivace a proaktivní přístup, pak můžete vyrůst dokonce až na pozici District Manager a pečovat tak hned o několik obchodů a jejich týmy!

Chcete taky pracovat pro svůj lovebrand?

Tak nám pošlete váš životopis a pak už jen čekejte na telefonát naší manažerky. ????


Mzda:110 - 130 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4191305     Vloženo: 29.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí